• Panasonic Connect banner

Over Panasonic Connect Europe

Partners in een verbonden toekomst

Op 1 oktober 2021, met de overgang van de Panasonic Group naar een holdingsysteem, is Panasonic Connect Europe GmbH, dat de B2B-oplossingenactiviteiten voert, nieuw opgericht.

Om in te spelen op de steeds veranderende marktomgeving, transformeren we onze organisatie om snelle besluitvorming mogelijk te maken en ons concurrentievermogen verder te verbeteren, om processen in de operationele locaties van onze klanten beter te helpen innoveren.

De naamswijziging van het bedrijf weerspiegelt het doel om de activiteiten van onze klanten te "verbinden" met een betere toekomst.

Door onze gespecialiseerde hardware te verbinden met de nieuwste technologieën zoals procesbeheersoftware, IoT en AI, en de kennis en expertise te gebruiken die in onze lange geschiedenis van productie is gecultiveerd om geavanceerde diensten te leveren, creëren we waarde voor onze klanten en bieden we oplossingen voor hun uitdagingen.

Zo werken we samen aan een betere samenleving en een duurzamere toekomst.

Panasonic Connect Europe bestaat uit de volgende business units:

  • De Mobile Solutions Business Division helpt mobiele werknemers de productiviteit te verbeteren met zijn assortiment Toughbook robuuste notebooks, zakelijke tablets en handhelds.

  • De Media Entertainment Business Division integreert Visual System Solutions en biedt een reeks hoge helderheid en betrouwbare projectoren, evenals schermen van hoge kwaliteit; en Broadcast & ProAV biedt Smart Live Production-oplossingen uit een end-to-end portfolio bestaande uit PTZ- en systeemcamera's, camcorders, het Kairos IT/ IP-platform, switchers en robotoplossingen die veel worden gebruikt voor het vastleggen van live-evenementen, sportproductie, televisie en xR-studio's.

  • Business and Industry Solutions levert op maat gemaakte technologische oplossingen gericht op Retail, Logistiek en Productie. Ontworpen om de operationele efficiëntie te verhogen en de klantervaring te verbeteren, zodat bedrijven elke dag optimaal kunnen presteren.

  • Panasonic Factory Solutions Europe verkoopt een breed scala aan slimme fabrieksoplossingen, waaronder oplossingen voor de productie van elektronica, robot- en lassystemen en engineering van softwareoplossingen.

Onze wereld is gebouwd op verbindingen

Panasonic Connect Europe is toegewijd aan het bedienen van de zaken wereld en ons doel is om de activiteiten van onze klanten te "verbinden" voor een betere toekomst, wat tot uiting komt in de naamsverandering van het bedrijf.

En door onze gespecialiseerde hardware te verbinden met de nieuwste technologieën en de kennis en expertise te gebruiken die is gecultiveerd in onze diepe geschiedenis van productie om geavanceerde diensten te leveren, zullen we waarde creëren voor onze klanten en oplossingen bieden voor hun uitdagingen terwijl we samen bouwen aan een duurzamere toekomst.

 

Hiroyuki Nishiuma

Frisse benaderingen voor nieuwe zakelijke uitdagingen

In een tijd van toenemende bedrijfscomplexiteit en duurzaamheidsuitdagingen gelooft Hiroyuki Nishiuma, CEO van de nieuwe organisatie Panasonic Connect Europe, dat het gebruik van branche-knowhow en nieuwe technologieën om operationele processen te optimaliseren de sleutel zal zijn tot blijvend concurrentiesucces voor Europese organisaties.

Maak kennis met Gemba Process Innovation

Bedrijven worden geconfronteerd met enorme verstoringen in hun productielocaties en toeleveringsketens veroorzaakt door een hele reeks opkomende trends en technologieën. Maatschappelijke trends zoals personeelstekorten en veranderingen in levensstijl; en technologische vooruitgang zoals kunstmatige intelligentie, intelligente edge-apparaten en de explosie van e-commerce.

Geconfronteerd met dit snel veranderende landschap, moeten bedrijven de informatiestroom van dingen en mensen aan hun operationele front optimaliseren. Gemba is de fysieke plaats waar deze dingen gebeuren. Dit Japanse woord betekent letterlijk 'de werkelijke plaats', oftewel 'daar waar het gebeurt'.

In supply chain management is de gemba bijvoorbeeld de plek waar dingen worden gemaakt, verplaatst of verkocht; de plek waar waarde wordt gegenereerd en problemen moeten worden aangepakt. De fabrieksvloer, het magazijn of het verkooppunt; deze worden de gemba genoemd.

Worker with helmet
Person shopping with a shopping cart

Elk heeft zijn eigen unieke processen en doelen, maar ook zijn eigen eigenaardige uitdagingen. De vraag die managers van al deze "operationele fronten" bezighoudt, is echter dezelfde:

Hoe kun je innoveren en optimaliseren in het licht van snel veranderende omstandigheden en klantbehoeften?

Deze ontwikkelingen hebben niet alleen gevolgen voor fabrikanten en retailers, maar ook voor de logistieke sector, die allemaal onder druk staan om hun processen te revolutioneren. Al deze industrieën weten dat technologie hen meer duidelijkheid, eenvoud en efficiëntie kan geven. Maar de weg naar deze evolutie is niet altijd duidelijk of platgetreden.

Panasonic heeft met zijn Gemba Process Innovation-aanbod als doel die knowhow te bieden en een vertrouwde totaalintegrator voor klanten te worden.

Gemba-procesinnovatie kan de volgende bedrijfsinnovatiegolf in Europa stimuleren

Thought Leadership artikel door Panasonic Business CEO Hiroyuki Nishiuma.

Machine working
Two people using pointing at a projected screen in a work environment.

Panasonic-projectoren geven u de vrijheid om mensen te benaderen Scherper, helderder, verder en langer projecteren.

Children looking at a display of the universe at a museum,

Panasonic-beeldschermen geven u de vrijheid om op te vallen en te communiceren met het publiek door gebruik te maken van de meest betrouwbare en duurzame technologie.

PTZ camera at a concert

Onze producten zijn gebouwd om de nieuwste innovaties in het creëren van media-inhoud te ondersteunen - allemaal zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van uw werk.

Four people using different products from the Mobile solutions division

Panasonic is wereldwijd marktleider op het gebied van rugged computing, zodat u in de meest uitdagende omgevingen kunt werken.

Worker in a warehouse moving boxes

Het leveren van schaalbare, geïntegreerde technologische oplossingen waarmee organisaties toonaangevende niveaus van prestaties, service en productiviteit kunnen bereiken.

Workers at large equipment

Panasonic biedt kant-en-klare oplossingen voor uw productie-uitdagingen uit ons portfolio van de beste hardware- en softwareproducten in zijn klasse.

People smiling in a meeting.

Carrière

Technology & Design

Technologie & Design

A pen writing on a graph

Relaties met investeerders

A hand reaching for a hologram button

Panasonic Bedrijfsoverzicht

Old pictures of the history of Panasonic

Panasonic Bedrijfsgeschiedenis