• Welk apparaat past het beste bij u?

Welk apparaat past het beste bij u?

We weten dat besturingssystemen, schermgrootte en een krachtige mobiele en wifi-connectiviteit belangrijke factoren zijn bij uw keuze van computers voor uw productielijnen, magazijnen en koeriersdiensten.

De onderstaande informatie helpt u bepalen welke Toughbook of Toughpad het beste past bij uw bedrijf.

10,1-inch converteerbare notebook CF-20

De Toughbook CF-20 biedt als eerste fully-rugged notebook met afneembare tablet een ongekend niveau van veelzijdigheid voor mobiele zakelijke computers. Deze biedt het beste van alles voor mobiele medewerkers en kan op zes verschillende manieren ingezet worden voor elke zakelijke behoefte.

10.1” CF-20 Convertible Notebook
5” FZ-E1 and FZ-X1 Tablet
5-inch tablets FZ-E1 en FZ-X1

De Toughpad FZ-E1 en FZ-X1 combineren het beste van de functionaliteit van een handheld computer, smartphone en barcodeslezer (optioneel) in één robuuste en productieve 5-inch tablet met keuze uit de besturingssystemen Windows Embedded 8.1 Handheld en Android 4.2.2.

4,7-inch handheld FZ-N1 en FZ-F1

Met onze superlichte en slanke handheld-apparaten met smartphone-functionaliteit en ingebouwde gekantelde barcodelezer gaat scannen snel en gemakkelijk. Ook beschikbaar in Windows en Android OS

10,1-inch tablet FZ-G1

De fully-rugged 10,1-inch tablet Toughpad FZ-G1 met Windows 8.1 Pro combineert een lichtgewicht ontwerp met zakelijke uitbreidingspoorten en duurzaamheid voor de ultieme oplossing voor mobiel computergebruik.