Toughbook verandert de manier waarop nooddiensten werken

Wat zijn de grootste struikelblokken voor de efficiëntie en effectiviteit van uw mensen? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overkomen?

Klik op de onderstaande opties om de oplossingen te ontdekken die wij aanbieden…

Een optimale efficiëntie garanderen, ongeacht de omgeving
Ja, dat is mijn uitadaging

U denkt dat u de nieuwste technologie niet overal kan worden ingezet waar uw mensen zijn?

Toughbooks staan klaar om u van mening te doen veranderen. Connectiviteit, duurzaamheid (MIL-STD 810G*), betrouwbaarheid en prestatie van militair niveau zorgen ervoor dat zij klaar staan om overal naartoe te gaan waar u ze nodig heeft, waarbij de productiviteit van elk van uw mensen gemaximaliseerd wordt.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

Onmiddellijke en accurate diagnoses stellen
Ja, dat is mijn uitadaging

De snelle beoordeling van een situatie en directe toegang tot de benodigde ondersteunende diensten of centraal opgeslagen gegevens is van levensbelang als hulpdienst.

Dankzij de connectiviteit van wereldklasse hebben uw mensen toegang tot externe gegevens en systemen, ongeacht de situatie of waar zij zich bevinden. De opmerkelijke duurzaamheid en weerstand tegen vijandige omstandigheden zorgt ervoor dat plannen overal waar nodig kunnen worden gedeeld. Bovendien kan een Toughbook dankzij functionaliteiten zoals GPS, veldcamera's, HSPA en toepassingsspecifieke modules, een waaier aan taken uitvoeren waarvoor normaal gesproken diverse verschillende apparaten nodig zijn.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

Real-time toegang tot toepassingen en gegevens in de meest uitdagende situaties
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks blijven werken waar andere technologie faalt. Nu hebben uw teams op het terrein toegang tot de gegevens en toepassingen die zij ter plaatse nodig hebben, in de meest onherbergzame omgevingen en in de meest kritieke situaties. En dit in een digitaal en volledig bewerkbaar formaat. De wijde waaier aan verschillende schermgroottes en form factors betekent dat zij om kunnen gaan met de vereisten voor noodhulpdiensten op het terrein, en de rekenkracht die zij bezitten stelt hen in staat de meest complexe technische documentatie te verwerken.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

Schermleesbaarheid
Schermleesbaarheid

Als je op het terrein werkt kan de leesbaarheid van het scherm in direct zonlicht een ernstige belemmering vormen. Toughbooks zijn uitgerust met de nieuwste schermtechnologieën voor een perfecte leesbaarheid in direct zonlicht en achtergrondverlichting om 's nachts te kunnen werken.

 

Multifunctionaliteit
Multifunctionaliteit

Met geïntegreerde HSPA, GPS en andere toepassingsspecifieke module-opties. Zij zorgen ervoor dat zelfs de kleinste Toughbook form factor het mobiele, multifunctionele hulpmiddel bij uitstek is voor de meest uitdagende werkomstandigheden.

 

 Betrouwbaarheid / Duurzaamheid
Betrouwbaarheid / Duurzaamheid

Zelfs onze kleinste toestellen kunnen de uitdagingen van het werken op het terrein van hulpdiensten aan. Neem bijvoorbeeld de Toughbook ultra-mobiele PC (UMPC) CF-U1. Met zijn 1060 gram gewicht kan hij valpartijen van 120 cm hoogte weerstaan. Bovendien voldoen sommige van onze modellen aan de IP65 standaard betreffend stof- en vochtbestendigheid².

 

Lange batterij-autonomie
Lange batterij-autonomie

Toughbooks hebben een nieuw ontworpen accu en een speciaal aangepast stroombeheersysteem. Hierdoor kunnen zij tot wel 8 uur werken op één enkele oplaadbeurt.