Phone number: 073-6402576

TOUGHBOOK Innovation Events

Discussiëer samen met Panasonic en bepaal de toekomst van robuuste mobiliteit

Panasonic heeft zijn reputatie als wereldleider op het gebied van rugged computing opgebouwd door goed te luisteren naar klanten en partners. Met onze Toughbook Innovation events in heel Europa bieden we u de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiele technologie voor uw sector.

Neem deel aan onze events en laat beslissingsnemers en specialisten van toonaangevende bedrijven u inzicht geven in de toekomst van mobiele technologie samen met een preview van onze toekomstige producten.

Er vinden regelmatig events plaats, dus raadpleeg het menu aan de rechterkant zodat u kunt deelnemen aan wat weleens een héél informatieve dag voor u zou kunnen zijn.

events

Wat zijn Toughbook Innovation events?

digital innovation, mobile computing and rugged technology.

Een reeks (sector)specifieke Panasonic-events, die zijn gericht op het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale innovatie, mobiele computers en robuuste technologie.

Key decision makers across all industries recognise the events as the go-to conventions for discovering cutting-edge mobile tech

Beslissingsnemers uit uiteenlopende sectoren beschouwen onze events als een unieke gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste mobiele technologieën 

learn from and talk with already-engaged technology buyers from a whole host of sectors.

Onze events zijn een ideale kans om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met technologie-beslissingsnemers uit verschillende sectoren.  

Catch up on our 2018 event!

Klanten en deelnemers

Duizende deelnemers van toonaangevende merken in heel Europa hebben inmiddels onze Toughbook Innovatie events bijgewoond.

Toughbook customers
360º networking with colleagues, peers and partners from your industry

360º-netwerken met collega's, gelijkgestemden en partners uit uw sector

Onze Toughbook Innovation events zijn het ideale platform voor bedrijven om hun netwerk uit te breiden, ervaringen uit te wisselen met andere bedrijven die Toughbook- en Toughpad-producten gebruiken, kennis te maken met de ideeën van collega-deskundigen en natuurlijk het Panasonic-team te ontmoeten. 

Keynote presentations, interactive workshops and exhibitor villages

Keynote presentaties, interactieve workshops en touch&try sessies

Gastsprekers geven interessante en vooruitstrevende presentaties over digitale innovatie; daarnaast kunt u deelnemen aan interactieve workshops en touch&try sessies, zodat u zelf de mogelijkheden van de Toughbook en de Toughpad kunt ervaren.

Exploration of emerging trends and future strategies

Ontdekken van nieuwe trends en strategieën voor de toekomst

Onze events zijn het ideale discussieplatform om het digitale landschap van de toekomst te bepalen, terwijl potentiële klanten, bestaande klanten, journalisten en sectorspecialisten zich kunnen laten informeren over het geplande aanbod voor de digitale sector.

update

Productupdates

Sneak-previews, de gelegenheid om nog geheime robuuste producten in ontwikkeling te testen en ‘touch and try'-sessies voor deelnemers en partners.

exclusive

Exclusieve casestudy's van klanten

Toughbook- en Toughpad-klanten uit uiteenlopende organisaties delen hun ervaringen uit eerste hand met de deelnemers.. 

TOUGHBOOK hero awards to celebrate partner innovation

Toughbook Hero Awards ter erkenning van innovatieve projecten

Onze erkenning voor innovatieve projecten van klanten en partners  en  de verbluffende resultaten die kunnen worden bereikt met het inzetten van Toughbook- en Toughpad-producten.

And that’s not all

En dat is nog niet alles

Ook de inwendige mens komt prima aan zijn trekken en er is geweldig entertainment –  in het verleden waren zelfs goochelaars en robots van de partij. 

events