Toughbook gaat de uitdagingen van de trein- en publieke transportsector aan

Wat zijn de grootste drempels voor de efficiëntie en productiviteit van uw mensen? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overkomen?

Klik op de onderstaande opties om de oplossingen te ontdekken die wij bieden…

Uw transport-infrastructuur overal en in alle omstandigheden onderhouden
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks zijn het ideale hulpmiddel om een publieke transport-infrastructuur te onderhouden. Zij zorgen ervoor dat uw onderhoudsmensen op het terrein  snel problemen kunnen opsporen, digitale documenten en tekeningen kunnen controleren, on-line reserveonderdelen kunnen bestellen en snel over kunnen gaan naar de volgende taak dankzij de ingebouwde GPS. En dit alles kan overal en in alle omstandigheden worden gedaan. Uw mensen kunnen een hele dag op één accu werken, in alle weersomstandigheden, in fel zonlicht, en met een brede waaier aan connectiviteit.

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

Onderbrekingen minimaliseren
Ja, dat is mijn uitadaging

Het minimaliseren van onderbrekingen is dé prioriteit voor spoordiensten en publieke transportdiensten. Tijd en efficiëntie zijn dus kritieke factoren. Dankzij hun opmerkelijke connectiviteit, de mogelijkheid overal waar nodig te werken en hun uitgebreide functionaliteiten, kunnen monteurs en technici sneller, accurater en productiever te werken dan ooit tevoren. Hierdoor worden onderbrekingen in het vervoersnetwerk tot een absoluut minimum beperkt.

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

De efficiëntie en productiviteit van mijn onderhoudsmensen verbeteren
Ja, dat is mijn uitadaging

Dankzij Toughbooks kunnen werkprocessen volledig worden herzien, waardoor de productiviteit van onderhoudsmensen kan verhoogd worden. Documenten en tekeningen kunnen overal worden opgevraagd, dankzij de geïntegreerde GPS kunnen routes voor personeel efficiënt worden uitgestippeld en kunnen materiaal en onderdelen worden opgezocht. Daarnaast kunnen geïntegreerde camera's de conditie van het materiaal onmiddellijk registreren en uw mensen kunnen in real-time voorraad- en gereedschapsinformatie opvragen via de krachtige draadloze verbinding van een Toughbook.

Wilt u meer weten? Contacteer een Toughbook specialist.