Farmaceutische uitdagingen: opgelost door Toughbook

Toughbook- en Toughpad-tablets, -notebooks, -2-in-1 detachables en -handhelds zijn gemaakt met het oog op uw farmaceutische professionals. 

Power. Prestaties. Productiviteit.

 

Toughbook en Toughpad FZ-G1, FZ-Q2-enCF-XZ6-modellen zijn licht, uitgerust met HD-multi-touchscreens en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ze beschikken over de ideale ergonomische eigenschappen voor het uitvoeren van farmaceutische testen. Verder zorgen de nieuwste Intel®-processors voor superieure kracht waardoor zelfs de meest complexe technische documenten kunnen worden verwerkt. Voeg daar de speciale features voor het automatiseren van taken en het verminderen van fouten aan toe en u kunt genieten van een heel nieuw niveau van efficiëntie. 

 

 

Beheersing van kruis-contaminatie  

Toughbook- en Toughpad-apparaten zijn schok-, stof- en waterbestendig en modellen zoals de FZ-G1 zijn bestand tegen verschillende types ontsmettingsmiddelen en voldoen verschillende eisen voor ziekenhuisveiligheid, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in omgevingen waar de preventie van kruis-contaminatie en optimale hygiëne van cruciaal belang zijn. Bovendien maken onze laptops, notepads en handhelds een einde aan het gebruik van bacterieverspreidende papieren, pennen en boeken.

Robuuste mobiliteit 

De farmaceutische sector kent uiteenlopende omgevingen. Er mag dus niet worden ingeleverd op efficiëntie onderweg. Toughbook- en Toughpad-apparaten zijn klein, licht, hebben geïntegreerde handvaten en kunnen in een wagen worden gemonteerd en hebben eenongeëvenaarde duurzaamheid (sommige modellen zijn bestand tegen valpartijen tot 3 meter hoogte). U kunt ze eenvoudig overal mee naartoe nemen en er continu mee werken. Ongeacht de weer, lab- of testomstandighedenen waarin uw team zich bevindt.  

Grenzeloze prestaties 

Toughbook- en Toughpad-apparaten bieden tot 28 uur aan batterijduur en opties voor hot-swappable batterijen, zodat ze doorlopend kunnen worden gebruikt door meerdere farmaceutische professionals, tijdens meerdere shifts en langere opdrachten.  

Gegevensbescherming

Draagbare computeroplossingen van Toughbook en Toughpad zijn niet alleen uitgerust met wachtwoordprogramma’s, Trusted Platform Mobile (TPM) en een hardeschijfvergrendeling, u kunt er ook op inloggen met Windows Hello, en ze zijn voorzien van FusionPipe-authenticatie en NetMotion Wireless-software voor veilige connectiviteit. 

Blijf verbonden

Superieure draadloze connectiviteit, dankzij Native Serial-, LAN- en VGA-/HDMI-poorten betekent dat uw medewerkers ononderbroken toegang hebben tot essentiële informatie en communicatie, ongeacht of zij bestellingen opnemen, gegevens en testresultaten vastleggen of onderweg onderzoeksresultaten raadplegen.

 

Contacteer ons

Praat vandaag met een Panasonic medewerker en ontdek hoe de robuuste Toughbook- en Toughpad-apparaten uw zorgorganisatie kunnen helpen bij het verlagen van de kosten, het verbeteren van de kwaliteit en efficiëntie, het optimaliseren van verkoopmogelijkheden en het leveren van beter klantenservice in het algemeen.