Phone number: 073-6402576
 • Style meets strength

  TOUGHBOOK S1

  7" rugged tablet

 • Style meets strength

  TOUGHBOOK S1

  7" rugged tablet

  Toughbook S1

Toughbook S1

Slank en licht. Rugged en krachtig.

De Toughbook S1 biedt alle functies die u wilt en alle duurzaamheid die u nodig hebt, en is het bewijs dat u geen concessies hoeft te doen aan stijl en kracht, of prestaties en flexibiliteit.

Deze slanke, lichte 7"-tablet is bedrieglijk sterk - getest volgens militaire normen en water-, stof- en valbestendig. Het is ook geruststellend veilig - met langdurige Android-gegevensbescherming en -ondersteuning. Voeg daar configureerbare gadgetinterfaces, een uitzonderlijke batterijduur en gepatenteerde outdoor display-technologie aan toe, en het is een apparaat dat is gebouwd om uw team te helpen uitblinken in de zware, hybride en steeds veranderende werkwereld van vandaag.

Het is de ultieme robuuste Android-tablet voor de echt mobiele werknemer.

Even veelzijdig als wat het werk er van vereist

smartcardlezer

Optionele smartcardlezer

barcodelezer

Optionele barcodelezer

tweede usb

Optionele tweede USB

Unieke schermtechnologie

Wanneer u regelmatig roteert tussen binnen en buiten, dag en nacht, goed en slecht weer, moet uw scherm naadloos reageren. De Toughbook S1 biedt heldere beelden in zowel fel zonlicht als gedimde instellingen, en hoewel het scherm is versterkt, reageert het op multitouch vinger, handschoen en pen - zelfs in natte omstandigheden, dankzij de gepatenteerde 'regenmodus' schermtechnologie.

unieke schermtechnologie
schoonheid en vermogen

Schoonheid en kracht

Gebouwd op meer dan 25 jaar wereldleiderschap in robuust mobiel computergebruik voor professionals, en ontworpen door een bedrijf met de laagste uitvalpercentages van de pc-industrie. De Toughbook S1 combineert een compact, verfijnd 7-inch tabletontwerp met normen van militaire kwaliteit (MIL-STD-810H), een hoge mate van bescherming tegen binnendringen tegen water en stof (IP65- en IP67-geclassificeerd) en een valweerstand van 1,5 meter op beton. Het kan ook stoten, trillingen, extreme temperaturen en meer overleven.

Het heeft ook verstand

De Toughbook S1 is aanpasbaar voor een verscheidenheid aan taken, maar toch krachtig genoeg om de drukste diensten aan te kunnen, en wordt geleverd met een ingebouwde NFC, camera aan de voor- en achterzijde en maximaal vier configuratie- en aanpassingsopties - geschikt voor barcode- en smartcardlezers en extra USB's. Het is ook intelligent ergonomisch, met een handgreep aan de achterzijde voor mobiel werk met één hand.

Intelligentie
en ga zo maar door

Het gaat maar verder. En verder.

Er is 4G LTE voor geoptimaliseerde connectiviteit en een batterijduur tot 14 uur, met warm-swap optie. De Toughbook S1 kan ook eenvoudig in voertuigen worden geïntegreerd. Zo kan uw team altijd communiceren, toegang krijgen tot kritieke informatie en in realtime rapporteren wanneer ze onderweg zijn... voor de gehele duur van hun dienst.

Een intuïtieve, multitasking tool

Wanneer u meerdere teams - en cruciale data - moet beschermen, zal ondersteuning voor security patches die slechts twee jaar meegaat, het gewoon niet redden. Daarom voorzien we tot vijf jaar van onze apparaten. Bovendien is de Android-ondersteuning van Toughbook dankzij de ingebouwde bedrijfsbeveiligingslagen van Android, plus een speciaal geselecteerde chipset, gelijk aan andere OEM-beveiligingsplatforms van defensiekwaliteit.

De S1 (en eigenlijk alle Toughbook Android-toestellen) is 'Android Enterprise Recommended'. Wat betekent dat het voldoet aan de strenge hardware- en softwarevereisten van Google voor bedrijven.

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen onze third-party beveiligings- en coderingsoplossingen ook worden gecertificeerd en vooraf worden geïnstalleerd.

zekerheid op lange termijn
Accessoires

Aanvullende accessoires, voertuigsteunen en docks

Robuust en grondig getest, voor maximaal gemak en veiligheid in het veld. Speciaal gebouwd en ontworpen om te passen bij de manier waarop u werkt.

Realiseer vandaag nog het ware potentieel van uw apparaten. Ontdek hier de Toughbook accessoires en voertuigsteunen.

Ontdek de Toughbook S1 verder

TOUGHBOOK S1


Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen. Een van onze Panasonic-experts helpt u graag verder.

NEEM HIER CONTACT MET ONS OP >

Klaar voor gebruik

transport logistiek

Transport en logistiek

Een complete en veiligheidsconforme oplossing die moeiteloos overdraagbaar is tussen voertuigen en vorkheftrucks, tijdens lange diensten. Gebruik de Toughbook S1 voor alles, van voorraadbeheer, asset tracking, picken en wegzetten, en goederen ontvangen, tot last-mile operaties - voertuig tracking, route optimalisatie, handtekening vastleggen, gegevensbeheer en bewijs van levering, incasso en betalingen.

productie

Productie

Of het nu gaat om productielijnen, onderhoud, reparatie en operaties (MRO) of voor productiemagsysuurbeheer, de Toughbook S1 maakt meer precisie, minder fouten, slankere processen, verhoogde uptime van de assemblagelijn, snellere productie en vlekkeloze orderafhandeling mogelijk.

buitendiensten

Buitendiensten

Gebruik de Toughbook S1 als een mobiele dataterminal (MDT) die aan de voorkant van voertuigen is gemonteerd om te communiceren met het hoofdkantoor en vervolgens als een demontabele digitale inspectie-, onderhouds- en rapportagemultitool in het veld. Snel toegang tot handleidingen en instructies op locatie; nauwkeurige documentatie, beoordelingen en metingen te doen; leg vervolgens eenvoudig handtekeningen van klanten vast of scan barcodes.

Al meer dan 25 jaar rugged herdefiniëren

Enkele van de meest duurzame computers die er bestaan

De laagste uitvalpercentages van de pc-industrie en 7 keer betrouwbaarder dan het branchegemiddelde.

Zware kracht in een licht jasje

Ze zijn misschien rugged op militair niveau, maar ze zijn de lichtste en meest compacte in hun soort.

Batterijen die lang meegaan

Met operationele mogelijkheden tot 40 uur en opties voor hete hot- en warm-swap kunnen ze meerdere diensten en meerdere werknemers aan.

Altijd verbonden in het veld

LAN, Bluetooth, 4G/5G, GPS en geoptimaliseerde antennes.

Superieure schermen

Geharde, antireflecterende multi-touch schermen met handschoenondersteuning voor ongestoorde, naadloze bediening. Binnen en buiten. Welke belichting dan ook. Ongeacht het weer.

Eén aanspreekpunt – een wereld van services

U wordt ondersteund van concept tot uitrol tot einde van gebruik, of u nu maatwerk, technisch advies, beheer, standaard verlengde garanties van 3 jaar en 5 jaar of voertuigintegratie nodig hebt.

Beproefd. Getest. Vertrouwd.

Uitgeroepen tot de meest vertrouwde leverancier van pc-oplossingen in Europa en Noord-Amerika.

Speciale accessoires

Smartcard- en vingerafdruklezers, barcodescanners, styluspennen, draagbare printers, spraakaccessoires en meer.

Onverslaanbare waarde

Toughbook levert de laagste total cost of ownership (TCO) in mobile computing. (Bekijk hier onze TCO calculator). En een haalbare return on investment (ROI) alleen al in het eerste jaar. Lees hier meer in onze korte whitepaper.

Ondersteuning die verder gaat dan de hardware

Ons Panasonic ProServices-team ondersteunt klanten van concept tot implementatie tot het einde van het gebruik en daarna. En onze standaardgaranties van 3 jaar en 5 jaar bieden langere ondersteuning dan al het andere op de markt, met enkele van de snelste reparatie- en vervangingstijden voor apparaten.

maatwerk

Aanpassing: branding, app-ontwikkeling en meer

apparaatbewaking

Bewaking en beheer van apparaten

geoptimaliseerde beveiliging

Geoptimaliseerde beveiliging

Garanties

Uitgebreide en uitgebreide garanties

voertuig

Voertuigintegratie

third party

Gecertificeerde software van derden

software

Softwareontwikkeling

gebruikerstraining

Gebruikerstraining en technisch advies

compass

Wat als je Android nog beter zou kunnen maken?

De perfecte fit voor je team

COMPASS – de geavanceerde software van Panasonic – laat Android meer doen voor uw bedrijf, op basis van uw specifieke en unieke behoeften. Van apparaatbeheer op afstand tot beveiliging tot aanpassing, COMPASS is ontworpen om het Android-besturingssysteem op uw Toughbook-apparaten te verbeteren, om mobiel werken productiever, winstgevender en veiliger te maken.

Ontdek de Toughbook S1 verder

TOUGHBOOK S1


Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen. Een van onze Panasonic-experts helpt u graag verder.

NEEM HIER CONTACT MET ONS OP >