Publieke sector

Verandert de manier waarop publieke dienstverleners werken

Professionals in de publieke dienstverlening hebben te maken met allerlei uitdagende omgevingen. Voor heel wat beroepen in de publieke dienstverlening is de toegang tot gegevens en toepassingen echter cruciaal, ook in omgevingen waar dit voorheen niet mogelijk was.

In deze omgevingen is een Toughbook, uitgerust met Intel® Core™ i5 vPro™ processor, in zijn element.

Dankzij de opmerkelijke connectiviteit, prestaties, draagbaarheid en ongeëvenaarde duurzaamheid zorgen zij ervoor dat publieke dienstverleners op het terrein effciënter en productiever werken dan vroeger. De papiermolen wordt overbodig gemaak. Het weer – dit kan regen of sneeuw zijn, maar ook felle zon – hindert het werk niet en veroorzaakt geen onnodig oponthoud. Bovendien zorgt de Toughbook dankzij zijn multi-inzetbaarheid ervoor dat het niet meer nodig is om meerdere apparaten bij te hebben.

Op die manier helpen Toughbooks organisaties in de publieke sector productiever, efficiënter en winstgevender te worden.

Graag tonen wij u nu hoe Toughbooks met u en voor u kunnen werken.

Ontdek hoe zij organisaties zoals de uwe ondersteunen. En hoe zij u kunnen helpen de belangrijkste uitdagingen waar u voor staat te overwinnen

¹ Getest door een onafhankelijk extern laboratorium volgens IEC 60529, hoofdstukken 13.4, 13.6.2, 14.2.5 en 14.3