Phone number: 073-6402576
Logistiek

De handheld barcodescanner. Een kleine krachtpatser

Van uw magazijn tot in de woonkamer van uw eindklanten: Efficiënt scannen van barcodes is nog nooit zo belangrijk geweest in de logistieke sector. Of het nu gaat om een bedrijf als Tobler in Zwitserland, Westfalen in Nederland, Baeko in Duitsland of Hertfordshire NHS in het Verenigd Koninkrijk.

Maar toenemende werkdruk en slecht ontworpen apparaten vertragen de scansnelheid, verhogen het risico op arbeidsletsels en kosten werkgevers handenvol geld.

Maar wist u dat productinnovaties zoals een unieke gekantelde barcodescanner aan de achterkant – het scannen makkelijker, sneller en comfortabeler kunnen maken dan ooit tevoren?
Productinnovaties, zoals een gekantelde barcodescanner en een zeer nauwkeurige pen, kunnen de productiviteit bij het scannen met wel 12% verhogen.

Met 30 jaar ervaring in de logistieke sector kent Panasonic als geen ander uw uitdagingen. Onze logistieke expertise draagt bij tot het stroomlijnen van processen, meer nauwkeurigheid, snellere levertijden, ononderbroken scannen, meer efficiëntie en return on investment bij logistieke bedrijven over de hele wereld.

De productiviteit stijgt. De vermoeidheid neemt af.
Ontdek het nieuwe scannen.
Ook iets voor u?