Phone number: 073-6402576
Retail

Een nieuwe manier van retail

Veelzijdige oplossingen voor elke toepassing in uw winkels

De robuuste Toughpad-tablets en POS-werkstations (point-of-sale) van Panasonic zijn veel veelzijdiger dan u van standaard consumentenapparatuur zou verwachten. Doordat ze in elke omgeving uitstekende prestaties leveren – in de winkel, maar ook in eetgelegenheden, buiten en in magazijnen – vormen ze het perfecte instrument voor alle detailhandelstoepassingen.

Zij helpen retailers om hun klanten via alle kanalen te bedienen, en dit onderscheidt succesvolle bedrijven van de rest. Zelfs vooraleer uw klanten uw winkel of bedrijf binnenstappen, kunnen ze via een geïntegreerde reeks interacties en touchpoints de fysieke wereld van uw bedrijf combineren met het digitale online gebeuren.

  • Panasonic zorgt ervoor dat retail managers en hun personeel betrouwbare en op maat gemaakte apparaten hebben met goed zichtbare schermen, die ideaal zijn voor het opnemen van bestellingen in bijvoorbeeld restaurantketens of fastfoodrestaurants.
  • Via Toughpad-tablets hebben medewerkers toegang tot realtime informatie, zodat ze klanten diepgaande productinformatie kunnen geven en de upsell-mogelijkheden bij het POS optimaal kunnen benutten.
  • Toughpad-tablets hebben een robuust design. Ze zijn stevig, maar licht in gewicht, en mobiel voor gebruik in winkels en magazijnen.
  • Dankzij de lange batterijduur, geïntegreerde streepjescodelezers en een volledig Windows-besturingssysteem, kunnen retailers meerdere toepassingen beheren vanaf één apparaat.
  • Met gespecialiseerde dockingoplossingen kunnen de Toughpad-tablets gemakkelijk in de wagen worden ingebouwd en onderweg worden gebruikt, of worden ingezet als POS-werkstations.
  • De POS-werkstations van Panasonic voldoen aan de eisen van de huidige markt en helpen retailers bij hun dagelijkse taken. Ze zijn compatibel met verschillende Microsoft Windows-besturingssystemen en hebben een alles-in-één, flexibel en modulair ontwerp voor retailzaken, fastfoodrestaurants en horeca. 

 

Toughbook en Toughpad in retail

Fastfoodrestaurants en restaurantketens

Fastfoodrestaurants en restaurantketens

In omgevingen en situaties waar snelheid en efficiëntie van belang zijn, zorgen onze retailoplossingen voor een soepele en flexibele afhandeling.

Row call to action
Supermarkten

Supermarkten

In een omgeving waar klantenservice belangrijk is, ondersteunt Panasonic-technologie een groot aantal taken en processen.

Row call to action
Winkels

Winkels

De tablets en mobiele POS-oplossingen zorgen voor een optimale service via meerdere kanalen en verkooppunten.     

Row call to action
Horeca

Horeca

Geef uw klanten met onze technologieën ervaringen die van elk bezoek aan uw winkel een unieke belevenis maken.

Row call to action
¹ Getest door een extern nationaal, onafhankelijk laboratorium met inachtname van IEC 60529 Secties 13.4, 13.6.2, 14.2.5 en 14.3