Phone number: 073-6402576
Auto-industrie

Verandert de manier waarop de auto-industrie werkt

Of het nu voor onderzoek en ontwikkeling is voor motoren en voertuigen, voor computersimulaties en optimalisatie, of voor meten, opnemen en evalueren van telemetriegegevens tijdens testritten is, Toughbooks, uitgerust met Intel® Core™ i5 vPro™ processor, zijn het ideale hulpmiddel voor alle disciplines in de auto-industrie.

Dankzij hun robuuste ventilatorloze ontwerp en verzegelingen voor de externe poorten zijn de toestellen van onze Fully-Ruggedized serie bestand tegen stof en water, alsook vibraties en schokken (MIL-STD 810G en IP65)¹,². Zij zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden en daarom ideaal voor on-site voertuigdiagnose op het terrein. Bovendien weerstaan zij vallen en schokken op hobbelige testparcours alsook vuile werkplaatsen.

Ideaal voor de autoverhuurindustrie

In iedere fase van het autoverhuurproces, voor én na, kunnen Toughbooks een voorheen ongezien serviceniveau bieden. Danzij de draadloze connectiviteit, geïntegreerde mogelijkheden voor gegevensverwerking en hun vermogen om op het terrein te blijven werken, zorgt Toughbook ervoor dat klanten van een autoverhuurbedrijf kunnen rekenen op een uitzonderlijke service.

Betrouwbaar en duurzaam


Het robuuste ontwerp met kenmerken zoals flexibel opgehangen LCD schermen, sterke scharnieren en HDD's die beschermd zijn tegen schokken, maken dat Toughbooks extreem lang meegaan en ongevoelig zijn voor uitval, defecten en dure reparaties. Hun totale kost voor de gehele levensduur is daarom flink lager dan die van conventionele mobiele apparaten (Total Cost of Ownership).

Dit zijn enkel de technische feiten.
Graag tonen wij u hoe Toughbooks de klus voor u kunnen klaren.

Ontdek hoe zij organisaties zoals de uwe ondersteunen. En hoe zij u kunnen helpen de belangrijkste uitdagingen waar u voor staat te overwinnen.

¹ Getest door een onafhankelijk extern laboratorium volgens de MIL-STD-810G Methode 516.6 Procedure IV test voor een val tijdens transport.
² Getest door een onafhankelijk extern laboratorium volgens IEC 60529, hoofdstukken 13.4, 13.6.2, 14.2.5 en 14.3.