Phone number: 073-6402576
  • Solution Engineering

    Onze deskundigen werken samen met uw bedrijf om uw behoeften en uitdagingen echt te begrijpen en een TOUGHBOOK-oplossing te ontwikkelen die de productiviteit op het terrein zal verhogen.

Solution Engineering

Elk bedrijf is uniek.

Onze deskundigen werken samen met uw bedrijf om uw behoeften en uitdagingen echt te begrijpen en een TOUGHBOOK-oplossing te ontwikkelen die de productiviteit op het terrein zal verhogen.

ProServices Solution Engineering maakt van uw TOUGHBOOK meer dan gewoon een los apparaat: wij ontwikkelen een complete oplossing die harmonieus past bij de manier waarop u vandaag werkt.

Onze TOUGHBOOK zijn niet alleen stevig; ze zijn ook veelzijdig. Van een complete productpersonalisatie inclusief advies over oplossingen en ontwerp tot gepersonaliseerde verpakkingen en third party certificering: uw TOUGHBOOK-apparaten sluiten perfect aan bij uw huidige werkwijze.

Custom Docking Solutions

Dockingoplossingen op maat

Breng uw TOUGHBOOK-oplossing naar een hoger niveau met onze dockingoplossingen op maat. Ze zijn zo ontworpen dat ze in ieder voertuig kunnen worden geïntegreerd, zodat u uw hele wagenpark kan veranderen in een mobiel kantoor en zo de efficiëntie van uw buitenmedewerkers kunt maximaliseren.

Solution Partners

Partneroplossingen

We bieden een assortiment accessoires van 3rd Pary-leveranciers als aanvulling op uw TOUGHBOOK-oplossing. Alle producten zijn volledig getest en gecertificeerd door Panasonic en worden door Panasonic ondersteund.

Custom Design Solutions

Op maat gemaakt productontwerp

Onze technische medewerkers kunnen maatoplossingen ontwerpen op basis van de vereisten van uw bedrijf.

protect

ProServices beschermt

De ultieme productiviteit, overal, altijd, zonder onderbreking.

Onze onklopbare garantieopties en ongeëvenaarde levertijden in combinatie met de bewezen duurzaamheid van TOUGHBOOK-technologie zullen uw stilstandtijd verminderen en onopzettelijke schade vermijden zodat uw personeel altijd aan de slag blijft.

TOUGHBOOK as a Service

TOUGHBOOK as a Service

De allernieuwste technologie is nu nog betaalbaarder.

TOUGHBOOK-as-a-Service is een renteloze OPEX-financieringsoplossing, gebaseerd op maandelijkse gedomicilieerde betalingen gedurende 3, 4 of 5 jaar.