Phone number: 073-6402576
  • 2-in-1's

    CF-20 CF-33 FZ-Q2 CF-XZ6

Robuuste 2-in-1 hybride notebooks

Robuuste 2-in-1 hybrides met afneembare tablet

Zoekt u een robuuste laptop en een tablet in één? De 2-in-1 hybrides met afneembare tablet van TOUGHBOOK combineren de voordelen van beide in één apparaat.

Als flexibiliteit een essentiële factor is bij uw apparaatkeuze, is het zinvol om apparaten te kiezen die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt. De hybride TOUGHBOOK 2-in-1's met afneembare tablets bieden precies dat. Of u nu een laptop nodig heeft met een volledig toetsenbord voor eenvoudige invoer en volledige connectiviteit, of een tablet omwille van mobiliteit en ruimtebesparing bovenaan uw prioriteitenlijstje staan: onze hybride modellen bieden u de veelzijdigheid en het gebruiksgemak die u nodig hebt.

En zoals u van een TOUGHBOOK-apparaat kunt verwachten, passen ze perfect in elke omgeving. Het volledig robuuste topmodel CF-33 is bijvoorbeeld net zo robuust als al zijn notebook-tegenhangers, terwijl de 12,5-inch FZ-Q2 meer bescherming biedt dan een consumententablet, zonder het gewicht van een volledig robuust apparaat.

Voor informatie omtrent Ecodesign volgens de EU-richtlijn 617/2013, ga naar https://www.ptc.panasonic.eu/compliance-documents