• Winkels

Winkels

Wilt u de beste klantenservice leveren en aan elke bezoeker van uw winkel een ervaring bieden die maximaal gemak en optimale interactie garandeert? Dan is de detailhandeltechnologie van Panasonic de perfecte partner. In combinatie met uw digitale schermen en verkoopbeheersystemen ondersteunen onze robuuste tablets vrijwel elk aspect van uw bedrijf, van het opnemen van bestellingen en inventarisbeheer tot het POS en aanbiedingen.

Digitale verkoopsondersteuning
Klanten die de juiste informatie en hulp krijgen bij het nemen van beslissingen in uw winkel, zijn frequente kopers – en terugkerende – klanten. Als u uw medewerkers uitrust met een gespecialiseerde retailtablet, zoals de Toughpad FZ-M1, kunnen zij klanten onmiddellijk de juiste ondersteuning geven waarnaar klanten op zoek zijn, ongeacht waar zij zich in de winkel bevinden.

Uw medewerkers kunnen samen met uw klanten door elektronische catalogi met interactieve functies en uitgebreide producthandleidingen bladeren, betere aankoopbeslissingen te kunnen maken, zelfs als het product niet fysiek beschikbaar is. Uw medewerkers kunnen ook bestellingen plaatsen voor producten die momenteel niet op voorraad zijn of nieuwe producten alvast vooruitbestellen.

Hoge prestaties bij het POS
Panasonic heeft ook POS-oplossingen die speciaal zijn ontworpen om klanten achter een toonbank te bedienen. Wij hebben bijna drie decennia ervaring met detailhandel en technologie en leveren systemen die u flexibiliteit, prestaties en lage totale kosten geven. 

Exacter inventarisbeheer
De Panasonic-retailoplossingen kunnen ook uw backoffice- en magazijntoepassingen perfect ondersteunen. Met geïntegreerde barcodelezers zijn onze tablets het perfecte instrument om de vooraad heel simpel maar nauwkeurig te inventariseren en nieuwe bestellingen te plaatsen. En dankzij de uitzonderlijke connectiviteit in combinatie met de lange batterijduur kunnen ze realtime inventarisinformatie delen met uw centrale systemen, zodat voorraden sneller kunnen worden aangevuld en de voorraad efficiënter kan worden beheerd.

Welke apparaten zijn geschikt voor winkels?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

7-inch Windows 8.1-tablet zonder ventilator met geïntegreerde opties als een barcodelezer of een magneetstriplezer. Dankzij de compacte afmetingen en krachtige functies is deze tablet perfect geschikt voor een groot aantal retailoplossingen, zowel binnen het bedrijf als erbuiten.

Meer informatie

Toughpad FZ-G1 met bijbehorende toonbankcradle (POS)

Een combinatie van een lichtgewicht, volledig robuuste Windows 8.1-tablet en een zeer flexibele cradle, die zorgt voor betere klantenservice en die ruimte bespaart bij het verkooppunt.

Meer informatie

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
Toughpad FZ-E1 and FZ-X1
Toughpad FZ-E1 en FZ-X1

Volledig robuuste 5-inch tablet waarin de voordelen van alle mobiele ontwerpen worden gecombineerd – met opties voor het lezen van retailcodes waardoor ze ideaal zijn voor inventarisbeheer en controles.

Meer informatie

POS-systemen (point-of-sale) JS-970

De JS-970, die compatibel is met verschillende Microsoft Windows-besturingssystemen en is voorzien van een alles-in-een flexibel, modulair ontwerp en verwisselbare schermen, verhoogt de productiviteit, vermindert downtime en houdt de onderhoudskosten laag.

Meer informatie

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970