• Fastfoodrestaurants

Fastfoodrestaurants

Er zijn maar weinig omgevingen waarin het snel en efficiënt bedienen van klanten belangrijker is dan in een fastfoodrestaurant. Personeelsleden moeten flexibel zijn en meteen aan de wensen van klanten kunnen voldoen, of ze nu achter de toonbank staan of rondlopen in het restaurant. De robuuste technologie van Panasonic is daarbij de ideale metgezel.

Eén apparaat, meerdere services
In een restaurantomgeving is één apparaat, de Toughpad FZ-G1, voldoende voor het uitvoeren van een groot aantal taken en diensten. In de speciale POS-cradle is het een volledige desktop-oplossing. In de hand kan het worden gebruikt voor het opnemen van bestellingen, menuadviezen, reservaties, inventarisbeheer en nog veel meer. Dankzij uitgebreide invoeropties, zoals een touchscreen en digitale pennen, is het invoerproces eenvoudig en duidelijk, zowel voor de klant als voor het mobiele personeelslid.

De ultieme ondersteuning bij het POS
Als u een Toughpad FZ-M1-tablet aansluit op uw POS-technologie, kunnen bestellingen rechtstreeks tussen de twee systemen worden doorgegeven en op beide worden getoond. Zo verloopt het opnemen van bestellingen sneller en hoeven klanten minder lang te wachten.

Panasonic heeft ook een reeks POS-oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor de vele eisen die worden gesteld aan het bedienen van klanten achter een toonbank. Wij hebben bijna drie decennia ervaring met detailhandel en technologie en leveren systemen die u de flexibiliteit, prestaties en lage totale kosten geven die uw bedrijf nodig heeft.

Wachtrijen verslaan
Door hun lichtgewicht ontwerp en uitstekende connectiviteit kunnen Toughpad-tablets door medewerkers worden gebruikt om bestellingen op te nemen als er lange rijen ontstaan bij de vaste verkooppunten. Zo worden frustraties bij klanten weggenomen en blijft de bezoekersstroom door uw bedrijf constant.

Welke apparaten zijn geschikt voor fastfoodrestaurants?

Toughpad FZ-M1
Toughpad FZ-M1

7-inch Windows 8.1-tablet zonder ventilator met geïntegreerde opties als een streepjescodelezer of een magneetstriplezer. Dankzij de compacte afmetingen en krachtige functies is deze tablet perfect geschikt voor een groot aantal detailhandeloplossingen, zowel binnen het bedrijf als erbuiten.

Meer informatie

Toughpad FZ-G1 met bijbehorende toonbankcradle (POS)

Een combinatie van een lichtgewicht, volledig robuuste Windows 8.1-tablet en een zeer flexibele cradle, die zorgt voor betere klantenservice en die ruimte bespaart bij het verkooppunt.

Meer informatie

Toughpad FZ-G1 and countertop cradle (POS)
POS-systemen (point-of-sale) JS-970

De JS-970, die compatibel is met verschillende Microsoft Windows-besturingssystemen en is voorzien van een alles-in-een flexibel, modulair ontwerp en verwisselbare schermen, verhoogt de productiviteit, vermindert downtime en houdt de onderhoudskosten laag.

Meer informatie

Point-of-Sale Systems (POS) JS-970