Phone number: 073-6402576

Toughbook’s Slimme Batterijgarantie houdt accu's opgeladen voor maximale gebruiksduur

Het is nu heel makkelijk om de optimale staat van uw accu's te verzekeren, zodat u er zeker van bent dat uw apparaten maximaal presteren.

De nieuwe Toughbook Slimme Batterijgarantie combineert de kracht van slimme accutechnologie met een snelle accuvervanging. Panasonic is het enige bedrijf dat slimme features aanbiedt bij zijn apparaatbeheer. Onze Slimme Batterijgarantie is een kostenefficiënte en intelligente manier om ervoor te zorgen dat uw Toughbook-apparaten dag in dag uit optimaal presteren.

 

HOE WERKT HET?

  • Smart Service Lite-software bewaakt de status van de accu's in al uw Toughbook-apparaten.
  • Smart Service Lite geeft een melding wanneer accu's van apparaten in gebruik niet meer goed werken – we vervangen alle accu's die bij normaal gebruik onder 50% komen.
  • Automatisch e-mailbericht in geval van degradatie van de accu.
  • De klant contacteert vervolgens Panasonic met het verzoek om een vervangende accu naar een afgesproken adres te sturen.
battery-lightning

SLIMME BESCHERMING – VOOR DRIE JAAR
De voordelen van de Slimme Batterijgarantie betalen zich uit:

shield battery
  • Behoud van productiviteit, prestaties van personeel en tevredenheid.
  • Verlaag de kosten door batterijfalen en vervangen van accu's.
  • Reduceer de downtime met behulp van de snelle verzending van vervangende accu's.
  • Gloednieuwe accu's zijn altijd beschikbaar voor het geval dat.
  • Drie jaar bescherming tegen degradatie van accu's

Toughbook Slimme Batterijgarantie – houdt de prestatie van uw apparaten op peil en maximaliseert de gebruiksduur met zo min mogelijk gedoe

toughbook smart

GRATIS PROEFVERSIE VAN 60 DAGEN VOOR COMPLETE TOUGHBOOK SMART SERVICE

Toughbook Smart Service is een analysetool die realtime gegevens over de staat en het gedrag van uw mobiele apparaten vastlegt, analyseert, bewaart en rapporteert.

Bij aanschaf van onze Slimme Batterijgarantie, krijgt u van ons 60 dagen toegang met een login tot het volledige dashboard van de Smart Service-analysetool.

toughbook warranty

DOWNLOAD DE TOUGHBOOK SLIMME BATTERIJGARANTIE BROCHURE

CONTACTEER ONS VOOR EEN OFFERTE

Deze garantie kan alleen worden gekocht op het moment van aankoop van een toestel en wordt geactiveerd op hetzelfde moment als de standaardgarantie op het apparaat.

Deze garantie geldt uitsluitend voor producten die zijn in aanmerkingen komen voor Smart Battery. Smart Service Lite moet worden geïnstalleerd om de voordelen van de Slimme Batterijgarantie optimaal te benutten. 
Meld u aan als u lid wilt worden van de Toughtalk-community, via welke u per e-mail / post / telefoon van ons zult horen over onze producten, diensten en informatie waarvan wij denken dat ze interessant voor u zijn†
Door het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met ons privacybeleid‡

*Panasonic Toughbook is een onderdeel van Panasonic Systeem Communications Company Europe, een divisie van Panasonic Marketing Europe GmbH

†De Toughtalk-community is uw informatiebron voor alles wat met robuust te maken heeft. Als lid van deze community ontvangt u de nieuwste informatie over productlanceringen, video's, case-studies, whitepapers, inzichten uit de industrie, driemaandelijkse nieuwsbrieven, persberichten, uitnodigingen voor events en webinars en technologie-updates, allemaal rechtstreeks in uw inbox en helemaal gratis!

‡Opmerking: Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt door ons uw contactgegevens te verstrekken. Wij hanteren strikte regels met betrekking tot uw privacy. Alle persoonlijke gegevens die u ons verstrekt, worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.