COMPASS Complete

COMPASS Complete

Service en beveiliging op enterprise-niveau

Flexibiliteit & betrouwbaarheid op maat. Dit is wat uw Panasonic TOUGHBOOK-apparaten met AndroidTM-besturingssysteem u te bieden hebben. Maar om het maximum uit uw Android TOUGHBOOK-apparaten te halen, moet u er zeker van zijn dat elk apparaat ook wordt ondersteund met service en beveiliging op enterprise-niveau.

COMPASS Complete van Panasonic is het antwoord. Ga helemaal voor Android en bereik nog meer met het all-inclusive garantiepakket voor TOUGHBOOK Android-apparaten.

Volledige dekking. Controle. Vertrouwen.

Met COMPASS Complete hapert uw productiviteit nooit. U krijgt toegang tot een volledig ondersteuningsprogramma voor al uw TOUGHBOOK Android-apparaten. Of het nu gaat om reparatie van onopzettelijke schade, Android-beveiligingsupdates of apparaatanalyses in real-time: u kunt al uw apparaten optimaal blijven gebruiken.

De slimmere keuze

Zorg dat de productiviteit nooit hapert met de optionele TOUGHBOOK Smart Service-add-on. U krijgt in real-time direct bruikbare apparaatanalyses, zodat u de kracht van slimme technologieën kunt inzetten om optimaal te blijven presteren en met echt intelligent inzicht om te reageren en in te grijpen.

Het complete pakket voor al uw mobiele apparaten

  • Volledige garantie op onopzettelijke schade voor complete gemoedsrust

  • Reparatie binnen 96 uur* – minimale downtime, maximale productiviteit

  • COMPASS Security Premium-updates waardoor uw Android-apparaten op lange termijn beveiligd blijven

  • Direct bruikbare apparaatanalyses in real-time met TOUGHBOOK Smart Service, onderdeel van Smart COMPASS Complete

Bent u er klaar voor om uw technologie op te frissen?

COMPASS Complete is onderdeel van de Complete Android Services and Security-suite en biedt uw bedrijf alles wat het nodig heeft voor de implementatie en het beheer van uw rugged Panasonic Android-apparaten.

Contacteer uw accountmanager voor meer informatie over COMPASS Complete of een van onze andere COMPASS-tools, of contacteer ons via de link hieronder.

CONTACTEER ONS

*Naar beste kunnen, met in 90% van de gevallen reparatie binnen 96 uur. Inclusief logistiek.

De Android-robot is gereproduceerd of aangepast uit werk dat is gemaakt en gedeeld door Google en het gebruik ervan voldoet aan de voorwaarden die worden beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution-licentie.

Android is een geregistreerd handelsmerk van Google LLC.

COMPASS – Volledige Android-services en beveiliging

Om voorop te blijven in het competitieve zakelijke landschap van vandaag, heeft u technologie nodig die werkt zoals u dat doet: professioneel, flexibel en responsief. Nu kunt u de volledige kracht van Android in uw organisatie benutten met Panasonic COMPASS: Volledige Android-services en beveiliging.

MEER INFORMATIE

TOUGHBOOK as a Service

De allernieuwste technologie is nu nog betaalbaarder.

TOUGHBOOK-as-a-Service is een renteloze OPEX-financieringsoplossing, gebaseerd op maandelijkse gedomicilieerde betalingen gedurende 3, 4 of 5 jaar.

MEER INFORMATIE