• About Computer Product Solutions

Over Panasonic Computer Product Solutions

 

Over ons bedrijf

Als divisie van Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) levert Panasonic Computer Product Solutions toonaangevende robuuste Toughbook mobiele pc’s, Toughpad tablets en handhelds in combinatie met flexibele betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken EPOS-oplossingen.

Alle robuuste mobiele Toughbook computers en tablets – evenals de nieuwe Toughpad tablets – bieden toegang tot toepassingen en gegevens onder de meest veeleisende mobiele omstandigheden. Zij veranderen ingrijpend de manier waarop mensen werken en zorgen ervoor dat zij veel efficiënter en productiever kunnen presteren.
 
Bij de fabricage van een Toughbook of een Toughpad worden uitsluitend speciaal geselecteerde componenten gebruikt : gekozen, getest en vaak ontworpen door Panasonic. Dit betekent dat elk toestel zo is ontworpen en gebouwd om vrijwel elk obstakel dat het gebruik van een mobiele computer in de weg zou kunnen staan, te overwinnen: schokken, vocht, extreme temperaturen, slechte draadloze ontvangst, batterijautonomie, ergonomie en zelfs de schermleesbaarheid  bij fel zonlicht. 
 
Computer Product Solutions helpt mobiele werkers hun productiviteit te verhogen met hun gamma Toughbook rugged notebooks, Toughpad zakelijke tablets en elektronische kassasystemen. In 2013 was Panasonic Toughbook als marktleider goed voor een marktaandeel van 66,4% in de categorie rugged en robuuste notebooks, terwijl de Panasonic Toughpad een marktaandeel van 50,4% haalde in de categorie rugged zakelijke tablets (VDC Research, maart 2014).
 
In het Toughbook aanbod mobiele pc's en tablets onderscheiden we verschillende gradaties van ‘robuustheid’ (of 'ruggedness'), elk gemaakt voor sectorspecifieke toepassingen.
 

Fully rugged

Deze toestellen bieden ultieme duurzaamheid en betrouwbaarheid. Doordat ze voldoen aan MIL-STD 810G en IP65 zijn ze in staat te functioneren in de zwaarste omstandigheden buiten. De mobiele Toughbook en Toughpad pc's en tablets zijn bestand tegen extreme temperaturen, trillingen, water, stof, schokken, vallen en stoten.
 
Om te zorgen dat onze apparaten ‘van binnen naar buiten’ robuust zijn, wordt elke fully-rugged Toughbook en Toughpad onderworpen aan uiterst strenge testprocedures, zowel in onze eigen gespecializeerde faciliteiten als in onafhankelijke testlaboratoria.
 
Gedurende het gehele fabricageproces zorgt het Japanse productieproces volgens de allerlaatste en meest stringente kwaliteitsprogramma's ervoor dat productiestandaarden nauwkeurig worden nageleefd en ons productassortiment continu  in ontwikkeling blijft.
 
Een van de grootste uitdagingen waarvoor mobiele werknemers staan, vormt natuurlijk het inbouwen van de toestellen die ze nodig hebben om productief te kunnen werken in de voertuigen waarmee ze mobiel kunnen blijven. Onze fully-rugged Toughbook en Toughpad series kunnen daarom worden ingebouwd in speciale voertuiginbouwsystemen, die hetzelfde niveau van kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid bieden als de mobiele pc's en tablets die erin gemonteerd worden. Met geavanceerde ontwerp- en fabricagetechnologie en uitzonderlijke technische ervaring, is elke docking-oplossing volledig berekend voor het doel waarvoor deze wordt gebruikt, hoe uniek de oplossing ook is.
 

Semi-rugged

De perfecte balans van robuuste duurzaamheid en prestaties. Ze zijn schok- en waterbestendig, en kunnen een val van een hoogte tot 76 cm* doorstaan. Kortom, ideaal voor mobiele gebruikers die werken met bedrijfskritieke toepassingen en rekening moeten houden met de TCO (Total Cost of Ownership).
 
Het mooie van onze semi-rugged apparaten is het feit dat ze gebruik maken van de technologieën die ook te vinden zijn in onze fully-rugged modellen, maar tegelijk profiteren van het lagere gewicht en de uitstekende connectiviteit van onze business-rugged modellen.
 

Business-rugged

Onze business-rugged modellen zijn ontworpen om bescherming te bieden voor belangrijke onderdelen, zoals het beeldscherm, de harde schijf en het toetsenbord (die het vaakst beschadigd raken in conventionele notebooks), en stellen professionals zodoende in staat onderweg actief te blijven – zonder de gebruikelijke zorgen over beschadiging of uitval van de mobiele pc of tablet. 
 
De kernwaarde van deze toestellen ligt in de combinatie van robuustheid en een lichtgewicht ontwerp. Ondanks het feit dat de business-rugged mobiele Toughbook pc's slechts 1690 g wegen, overleven ze een val van een hoogte van 76 cm en een 100-kgf trillingstest – daarnaast zijn ze spatwaterdicht*.
 
* De schokbestendigheid, drukbestendigheid en spatwaterdichtheid geven geen garantie dat het toestelgeen schade op zal lopen of niet zal stoppen met werken.
 
Als u meer wilt weten over de specifieke voordelen van onze mobiele pc's en tablets, klik dan op de knop links.