Overwin de uitdagingen van de auto-industrie

Wat zijn de grootste drempels voor de efficiëntie en effectiviteit van uw mensen op het terrein? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overwinnen?

Klik op de onderstaande opties om de oplossingen te ontdekken die wij aanbieden…

Het rendement van elk klantenbezoek verhogen
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks zijn ontworpen en gebouwd door specialisten die begrijpen wat belangrijk is voor diagnosebedrijven in de auto-industrie, namelijk terugkerende klanten of bijkomende opdrachten van klanten die tevreden zijn met de service die zij ontvangen.

Bovendien zorgen zij ervoor dat de monteurs de klant uiterst efficiënt kunnen bedienen door bijkomende of uitgebreidere diensten uit te voeren tijdens een bezoek, wat op zijn beurt meer winst voor het reparatiebedrijf oplevert.

Wilt u meer weten? Neem contact op met een Toughbook specialist.

Accurate en efficiënte diagnoses uitvoeren in moeilijke omstandigheden
Ja, dat is mijn uitadaging

Reparaties kunnen niet altijd gebeuren in ideale omstandigheden – auto's moeten worden gerepareerd op plekken waar geen stroom is, waar hitte en stof een constante bedreiging vormen, en waar draadloze toegang niet altijd vanzelfsprekend is.

Met hun lange-afstand draadloze verbindingen, perfecte schermleesbaarheid bij direct zonlicht, converteerbare form factors en een ongeëvenaarde duurzaamheid zijn Toughbooks gemaakt om zowel op verplaatsing als in de werkplaats te werken. Dus waar de auto's ook zijn, Toughbooks gaan met de monteur mee en voeren alle noodzakelijke taken uit.

Wilt u meer weten? Neem contact op met een Toughbook specialist.

Een betere klantenservice, met minder fouten en kortere wachttijden
Ja, dat is mijn uitadaging

Het inchecken van een voertuig kan een groot struikelblok zijn voor de efficiëntie in het diagnostische proces, vooral tijdens de drukke ochtendpiekuren. Dit veroorzaakt langere wachttijden voor klanten en zorgt voor een verminderde klantentevredenheid.

Gewoonlijk worden de reparaties aan monteurs toegewezen, volgens de skills die zij bezitten. Maar als deze "eerste" toewijzing niet correct gebeurt, verlaagt het serviceniveau en vergroot de kans op fouten.

Toughbooks herdefiniëren dit proces door verschillende diagnose-applicaties te combineren en zo monteurs de mogelijkheid geven drie controles uit te voeren in de tijd die normaal nodig is voor één.

Hoe? Door de combinatie van draadloze connectiviteit van militaire klasse, een ongeëvenaarde mogelijkheid om te werken in lastige omgevingen en geïntegreerde randapparatuur zoals RFID en streepjescodescanners.

Wilt u meer weten? Neem contact op met een Toughbook specialist.

Schermleesbaarheid
Schermleesbaarheid

Als je op het terrein werkt kan de leesbaarheid van het scherm in direct zonlicht een ernstige belemmering vormen. Toughbooks zijn uitgerust met de nieuwste schermtechnologieën voor een perfecte leesbaarheid in direct zonlicht en achtergrondverlichting om 's nachts te kunnen werken.

Multifunctionaliteit
Multifunctionaliteit

Met geïntegreerde HSPA, GPS en andere toepassingsspecifieke module-opties. Zij zorgen ervoor dat zelfs de kleinste Toughbook form factor het mobiele, multifunctionele hulpmiddel bij uitstek is voor de meest uitdagende werkomstandigheden.

 Betrouwbaarheid / Duurzaamheid
Betrouwbaarheid / Duurzaamheid

Zelfs onze kleinste toestellen kunnen de uitdagingen van het werken op het terrein in de auto-industrie aan. Neem bijvoorbeeld de Toughbook ultra-mobiele PC (UMPC) CF-U1. Met zijn 1060 gram gewicht kan hij valpartijen van 120 cm hoogte weerstaan. Bovendien voldoen sommige van onze modellen aan de IP65 standaard betreffend stof- en vochtbestendigheid².

Lange batterij-autonomie
Lange batterij-autonomie

Toughbooks hebben een nieuw ontworpen accu en een speciaal aangepast stroombeheersysteem. Hierdoor kunnen zij tot wel 8 uur werken op één enkele acculading.