Tom Lauwers benoemd tot Key Account Manager Belgium bij Panasonic Computer Product Solutions Benelux

Panasonic Computer Product Solutions Benelux heeft Tom Lauwers aangesteld als de nieuwe Key Account Manager België. In deze functie gaat hij zich toeleggen op het verder ontwikkelen en uitbouwen van Panasonic Toughbook in de sectoren utility, automotive en transport. Met meer en meer devices die speciaal ontwikkeld worden voor de robuuste handheld markt past de aanstelling van Tom in de ambitie van Panasonic om deze markten verder te ontwikkelen en voort te borduren op de reeds behaalde successen.

Tom Lauwers komt van Vanden Borre waar hij in totaal zo’n 11 jaar heeft gewerkt. Hij is daar begonnen als junior manager e-commerce & B2B en heeft daarna de B2B afdeling bij Vanden Borre opgezet. Vanuit die functie heeft hij voornamelijk bedrijven voorzien van professionele electronica.

Margot Lannoy, Country Manager Benelux bij Panasonic Computer Product Solutions: “De ervaring die Tom als Value Added Reseller heeft opgedaan bij Vanden Borre B2B komt goed van pas bij het verder ontwikkelen en uitbouwen van klantenrelaties. Het ideale uitgangspunt om tezamen met Panasonic resellers totaaloplossingen voor de utility, automotive en transportsector aan te dragen die echt werken.”