Panasonic veiligheidswaarschuwing

Panasonic veiligheidswaarschuwing om spontane ontbranding van haar Toughbook CF-AX Series, CF-SX Series and CF-C2 Series te voorkomen.

Naar aanleiding van de veiligheidswaarschuwing van maart dit jaar hebben we een software-update voor het hierboven vermelde model ontwikkeld, die rechtstreeks op de betreffende laptop gedownload kan worden. Deze update analyseert en controleert de status van de batterij om ontstekingsrisico’s te vermijden. Zoals eerder aangekondigd, zullen we de batterijen in bovenstaande modellen niet vervangen.

Als u eerder ons hulpprogramma voor laadcontrole heeft geïnstalleerd, raden we u nog steeds aan de diagnosesoftware te downloaden als permanente maatregel om ontstekingsrisico's te vermijden.

Zoals eerder aangekondigd, diende het hulpprogramma voor laadcontrole als tijdelijke maatregel. Zodra de diagnosesoftware is geïnstalleerd, zullen de functies van het hulpprogramma voor oplaadcontrole worden overschreven.

Controleer in de onderstaande lijst of de veiligheidswaarschuwing geldt voor uw apparaat. Als deze waarschuwing betrekking heeft op uw product, verzoeken we u de diagnosesoftware zo snel mogelijk te installeren.

APPARATEN WAAROP DEZE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING VAN TOEPASSING IS:

Laptop - pc model

  • CF-AX2 / AX3-serie
  • CF-C2-serie
  • CF-SX-serie

INDIEN U EEN VAN DE BOVENGENOEMDE APPARATEN BEZIT, GELIEVE ONMIDDELLIJK DE VOLGENDE STAPPEN TE ONDERNEMEN:

Download de diagnosesoftware via onderstaande link en installeer deze op de betreffende apparaten:

Klik hier om te downloaden

De software zal de status van de batterij diagnosticeren en controleren om de functie op de lange termijn te optimaliseren en om risico op ontsteking te vermijden.

U kunt op de volgende manier contact met ons opnemen voor vragen en assistentie:

E-mail: toughbookbattery.helpdesk@eu.panasonic.com

Lees de onderstaande instructies om te bepalen of deze veiligheidswaarschuwing geldt voor uw laptop pc.

Wij bieden u onze welgemeende excuses aan voor de veroorzaakte overlast. Panasonic streeft ernaar producten van de hoogst mogelijke kwaliteit met uitstekende klantenservice te bieden.

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.

HOE KUNT U DE DESBETREFFENDE MODELLEN IDENTIFICEREN

Controleer het model van uw computer (zie het onderstaande diagram)