Phone number: 073-6402576
  • G2 header

PANASONIC KONDIGT 5G AAN VOOR DE TOUGHBOOK G2-TABLET

Panasonic heeft vandaag een 5G-versie van haar robuuste Toughbook G2 tablet aangekondigd. De 5G-versie van de G2 is ideaal voor buitendienstmedewerkers die in de meest extreme omstandigheden connectiviteit met hoge bandbreedte nodig hebben. De Toughbook G2 5G zal vanaf februari 2022 te bestellen zijn.

"Nu de uitrol van het 5G-netwerk in heel Europa in hoog tempo doorgaat met gebruik van de Sub-6 GHz frequentie, kunnen buitendienstmedewerkers de Toughbook G2 gebruiken voor de nieuwste zakelijke toepassingen, inclusief ondersteuning voor lokale 5G", zegt Dirk Weigelt, Senior Product Marketing Manager bij Panasonic Mobile Solutions Business. "De mogelijkheden zijn onbeperkt. Stel je voor dat ambulancepersoneel onderweg via een videoverbinding artsen briefings over een patiënt kan geven om zo kostbare tijd te winnen bij aankomst in het ziekenhuis. Of dat monteurs snel besturingssystemen van vrachtwagens kunnen downloaden, problemen kunnen diagnosticeren en nieuwe versies van het software-besturingssysteem aan de kant van de weg kunnen uploaden - wat tijd en geld bespaart op reparaties, doordat het terugslepen van het voertuig naar een garage wordt voorkomen."

De perfecte partner

Het European 5G Observatory meldt dat er in oktober 2021 in 25 EU-27-landen commerciële 5G-diensten waren uitgerold en werden aangeboden. Dat maakt de Toughbook G2 de perfecte partner voor buitendienstmedewerkers, zeker met het toevoegen van eSIM en tal van connectiviteitsoptie evenals verhoogde prestaties, dubbel RAM-geheugen en dubbele opslag. Uitgerust met een optioneel emissief toetsenbord met achtergrondverlichting dat een extra USB Type-A en Type-C ®-poort bevat, kan het apparaat in meerdere bedrijfstoepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld als een gewone notebook, of voor het geven van presentaties, of als desktop wanneer het gedockt is aan een bureau. Met deze mogelijkheden is de Toughbook G2 een superieure opvolger voor zowel de Toughbook G1 als de Toughbook 20.

Beschikbaarheid

De nieuwe Toughbook G2 met 5G-optie is vanaf februari 2022 verkrijgbaar naast het gecombineerde WiFi- en 4G-model.

Voor meer informatie: www.toughbook.be