• Toughbook CF-D1

    Gemaakt voor prestaties.

Panasonic komt met krachtige upgrades voor Toughbook CF-D1

Hogere prestaties en nieuwste besturingssysteem Windows 10 Pro

's Hertogenbosch, 18 mei 2016  Panasonic  kondigt een upgrade aan van haar robuuste 13.3 inchToughbook CF-D1 tablet, een van de meest gebruikte diagnostische tablet in de Europese automotive industrie. De CF-D1 is speciaal ontworpen voor technici die werken aan motoren, voertuigen en machines; zowel in de werkplaats als in de open lucht.

De nieuwe CF-D1mk3 biedt hogere prestaties met een lager energieverbruik, waardoor het de krachtigste diagnostische programma’s kan draaien. Dat is mogelijk dankzij een nieuwe 6e generatie Intel® Core™ i5-6300U vPro™-processor (3 MB cache, 2,4 GHz tot 3,0 GHz met Intel® Turbo Boost Technology). Daarnaast is de batterijduur van de Toughbook CF-D1 met 50% verhoogd zodat het toestel 12 uur kan functioneren, zonder dat de batterij verwisseld hoeft te worden. Daarnaast heeft de CF-D1mk3 ook Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 WLAN and V4.1 class 1 Bluetooth en een 5MP camera om foto’s van de situatie te maken.

De CF-D1mk3 beschikt over een geüpgrade 13.3” widescreen HD lcd-display met LED backlight, die speciaal ontworpen is om real-time diagnostische programma’s en telematische data te lezen of schema’s te bekijken. Het scherm heeft een upgrade gekregen met de nieuwste IPS-display technologie (400cd/ m²). Dankzij deze IPS-display is het scherm in alle omstandigheden perfect leesbaar en kan het resistieve touchscreen ook bediend worden met handschoenen of een pen.

De CF-D1mk3 kan naar de behoefte van de klant geconfigureerd worden met alle mogelijke poorten, die nodig zijn voor een betrouwbare overdracht van diagnostische data. Zo kan de tablet uitgerust worden met een Serial- of VGA-poort, een tweede LAN-poort of twee robuuste USB-poorten.

Op de nieuwe Toughbook CF-D1 is Windows 10 Pro geïnstalleerd. Op de CF-D1mk3 is een optionele downgrade naar Windows 7 Professional met uitgebreide Windows 7 Skylake-systeemondersteuning mogelijk. Dankzij het robuuste ontwerp heeft de CF-D1mk3 ook een IP65-certificering, die aangeeft dat de tablet bestand is tegen water, stof en valpartijen van maximaal 90 cm. hoogte.

Elke Toughbook wordt geleverd met een hardwaregarantie van 3 jaar bij regulier gebruik voor de bestemde doeleinden en 5 jaar garantie op onderdelen met een reparatiegarantie van 96 uur.

 

Voor meer producttechnische informatie ga naar de productpagina van de Toughbook CF-D1. Voor prijs-en leverinformatie contacteer ons via het contactformulier.