Phone number: 073-6402576

Panasonic introduceert nieuwe Android Robuuste Handheld voor last mile delivery: De Toughbook N1 Flat

Panasonic introduceert vandaag een dunne versie van zijn populaire Toughbook N1 rugged Android handheld, ontworpen voor last mile delivery, magazijnmedewerkers of field service technici. De Toughbook N1 Flat heeft een geïntegreerde camera met barcodescanner die een verscheidenheid van barcodetypes kan herkennen en is een van de dunste en lichtste handheld-apparaten in de 4,7" categorie. Ideaal voor mobiele werknemers in de post- en koeriersdiensten, transport en logistiek. Het handheld-apparaat kan ook gemakkelijk via Bluetooth worden gekoppeld als onderdeel van een speciale scanoplossing, bijvoorbeeld voor werknemers die draagbare barcodelezers gebruiken in magazijnen.

Het multi-touch HD-scherm is ontworpen om gebruikt te worden in zonlicht, regen en zelfs met handschoenen aan. Het apparaat kan ook worden gebruikt met een optionele pen voor nauwkeurigere opname en herkenning van handtekeningen. Het toestel heeft een 8MP-camera aan de achterkant en een 5MP-camera aan de voorkant voor het vastleggen van documenten en het gebruik van de webcam. De communicatiemogelijkheden van deze Toughbook zijn ongeëvenaard op de markt van robuuste handhelds met opties voor spraak, data en WiFi voor roaming. 

Het toestel is ontworpen om de uitdagingen van drukke bezorgers aan te kunnen. Het apparaat kan tot 12 uur werken en de batterij kan verwisseld worden zonder dat het apparaat stil valt. Het toestel draait op het Android 11 besturingssysteem met langdurige beveiligingsupdates en is uitgerust met een Qualcomm Octa Core-processor met 4 GB RAM-geheugen en 64 GB Flash-opslag. 

Dit fully rugged toestel is ontworpen voor zware en ruwe werkomgevingen. Het toestel is getest volgens MIL-STD-810G en heeft een valhoogte van 2,1 m doorstaan. Voor wie in koude temperaturen werkt, zoals chauffeurs die diepgevroren en gekoelde voedingswaren leveren, ligt het operationele temperatuurbereik van het toestel tussen -20° en +50°C.

Gebruik de kracht van Android met Panasonic COMPASS

De Toughbook N1 Flat is Android Enterprise ready en heeft de ondersteuning van Panasonic Complete Android Services and Security (COMPASS). COMPASS biedt alles wat nodig is om de robuuste Android tablets en handhelds veilig te configureren, te gebruiken en te beheren gedurende de volledige levenscyclus van het toestel.

"In de drukke wereld van eindbezorgers, koeriers en logistiek, hebben mobiele werknemers een apparaat nodig die intuïtief werkt en sterk genoeg is om bestand te zijn tegen de dagelijkse schokken en krassen van de uitdagende werkomgeving," zegt Dirk Weigelt, European Product Manager bij Panasonic Mobile Business Solutions.

"De TOUGHBOOK N1 Flat is het ideale robuuste apparaat voor gebruik onder alle weersomstandigheden - van het navigeren naar de volgende drop-off, tot en met het scannen van de barcode, het vastleggen van een handtekening of het maken van foto's van een veilige levering."

De Toughbook N1 Flat is vanaf september 2022 verkrijgbaar voor de adviesprijs vanaf € 1380 exclusief BTW. Ga voor meer informatie naar.