Margot Lannoy benoemd tot nieuwe Country Manager Benelux bij Panasonic Computer Product Solutions

Panasonic Computer Product Solutions heeft Margot Lannoy aangesteld als de nieuwe Country Manager Benelux. Zij volgt hiermee Steven Vindevogel op, die onlangs werd benoemd tot Sales Director Nordic, UK, Benelux, France & Iberia bij Panasonic Toughbook. In haar nieuwe functie is ze verantwoordelijk voor de commerciële strategie voor Panasonic Computer Product Solutions Benelux. Zij zal vooral inzetten op de verdere uitbouw van het partnernetwerk in de Benelux, het verder ontwikkelen van nieuwe sectoren zoals logistiek en transport en het verstevigen van de huidige marktpositie in de Benelux.
    
Margot Lannoy werkt ruim zes jaar bij Panasonic als Key Account Manager waarbij ze zich vooral toelegde op projecten voor nuts-, transport- en logistieke bedrijven. Samen met het partnernetwerk van Panasonic ontwikkelde, implementeerde en realiseerde ze reeds verschillende projecten voor onder andere ORES, Creos en Fluxys. Daarnaast was ze ook verantwoordelijk voor de succesvolle ontwikkeling van de nieuwe groeisectoren logistiek en transport met projecten voor onder andere PostNL en de NMBS. Voor haar carrière bij Panasonic was ze actief als Account Manager bij Ricoh België.

Margot Lannoy: “Panasonic Computer Solutions heeft een sterke positie in de Benelux in diverse sectoren zoals defensie, field service, engineering, maintenance, telecom en utilities. In mijn nieuwe functie wil ik me dan ook vooral richten op het versterken van onze partnerships in deze sectoren en op het verder uitbouwen van sectoren zoals logistiek en transport. Ons recente project bij PostNL is daarvoor een mooi succesverhaal. Daarnaast willen wij ons in samenwerking met onze partners meer richten op het aanbieden van totaaloplossingen.”