• FZ-B2

    Fully rugged, fanless Android™ Tablet with 7" outdoor display

Krachtige upgrade van de robuuste Toughpad FZ-B2 Android 7-inch tablet van Panasonic

Betere prestaties en uitgebreide opties voor professionals

's Hertogenbosch, 31 mei 2016. Panasonic introduceert een krachtige updrade van de Toughpad FZ-B2 7-inch tablet.  Deze fully-rugged Toughpad FZ-B2mk2 levert met de nieuwste Intel® AtomTM x5-Z8550 Quad Core-processor en Marshmallow, het AndroidTM 6.0-besturingssysteem, tot 32 procent* betere prestaties dan zijn voorganger. De levensduur van de hot swappable accu is verlengd tot maximaal 8 uur of zelfs 16 uur met de optionele batterij met hoge capaciteit. Het lichte, ergonomische en ventilatorloze design van de tablet blijft onveranderd.

De FZ-B2mk2 kan volgens de behoeften van de klant worden aangepast met een geïntegreerde barcodelezer, smartcardlezer, LAN en 4G. Het is de eerste robuuste tablet met een USB 3.1 type C-poort voor het eenvoudig kopiëren en overbrengen van bestanden van een AndroidTM -toestel naar een pc met transmissiesnelheden tot 5 Gbps.

Om IT-beheerders de nodige flexibiliteit en veiligheid te garanderen beschikt de FZ-B2mk2 over Google AndroidTM for Work, waarmee het device kan worden voorzien van gescheiden werk- en privé-profielen. Daarnaast zorgt de door Panasonic meegeleverde, configureerbare updatesoftware ervoor dat IT-beheerders toestellen ook in het veld beter dan ooit kunnen beheren. Met de optionele FOTA-service kunnen IT-beheerders het besturingssysteem en de applicaties per gebruikersgroep bijwerken, terwijl met de optionele SCOMO-service aangepaste image-updates per gebruikersgroep draadloos doorgegeven kunnen worden.

Het beeldscherm van de Toughpad FZ-B2mk2 beschikt over een brede kijkhoek en een hoge zichtbaarheid (500 cd/m2). Die zorgen ervoor dat het scherm in alle omstandigheden leesbaar blijft. Het capacitieve touchscreen kan worden gebruikt met de blote hand, met handschoenen aan of met een optionele passieve stylus. Voor het AndroidTM toestel kan dezelfde randapparatuur zoals cradles, voertuigbevestigingen, accu's en opladers gebruikt worden, die al op de markt zijn voor de robuuste 7-inch Toughpad FZ-M1 Windows tablet.

Daarnaast heeft de robuuste tablet een geüpgradede Full HD-webcamera aan de voorkant en een 8 MP-camera aan de achterkant en beschikt de tablet over geïntegreerde directionele arraymicrofoons; ideaal voor communicatie, conference calls en spraakherkenningssoftware. Door de nieuwste Intel® Dual Band® Wireless-AC 8260-technologie voor supersnelle gegevensoverdracht en Bluetooth® v4.2 garandeert de FZ-B2mk2 een optimale connectiviteit in alle locaties of situaties.

De Toughpad FZ-B2mk2 doorstaat valtests tot 150 cm, heeft een IP65-classificatie voor stof- en waterbestendigheid en werkt uitstekend bij temperaturen tussen -10 en +50 °C (getest in een Panasonic-fabriek).

De nieuwe Toughpad FZ-B2 is leverbaar vanaf eind juli 2016 voor een prijs vanaf 898 euro excl. btw.

Voor producttechnische informatie kunt u de productpagina van de Toughpad FZ-B2 raadplegen. Voor levertijden en prijzen gelieve ons te contacteren via het contactformulier.

* Op basis van AnTuTu-benchmark V5.6