Hollander Techniek rust monteurs uit met nieuwe Panasonic Toughbook detachable

Hollander Techniek, technische dienstverlener voor integrale oplossingen in utilities, industrie en retail, gaat haar monteurs vanaf nu uitrusten met de nieuwe business-rugged CF-XZ6 detachable notebooks van Panasonic Toughbook ter vervanging van hun bestaande Panasonic Toughbook CF-C2 convertible notebooks.

Voor de nieuwe hardware oplossing voor hun monteurs was Hollander Techniek op zoek naar een detachable zodat het device multifunctioneel kan worden ingezet door hun technici. Hiernaast moesten de devices ook beschikken over een digitizer pen voor het aftekenen van verschillende administratieve documenten bij klanten. Aangezien hun monteurs vaak de hele dag op de baan zijn, was het dan ook noodzakelijk dat de batterij een volledige werkdag gebruikt kon worden zonder deze te hoeven opladen. Na verschillende tests kozen de technici van Hollander Techniek voor de CF-XZ6 detachable notebook van Panasonic.

Jasper de Kruijf, Business Consultant bij Panasonic Computer Product Solutions: “We zijn blij met het hernieuwde vertrouwen van Hollander Techniek in Panasonic om hun monteurs te helpen om hun dienstverlening naar de klanten toe verder te stroomlijnen en te verbeteren met deze nieuwe detachable."