Phone number: 073-6402576

De ’robuuste panasonic handheld, favoriet bij postbodes en bezorgers, geniet van een krachtige innovatie

Panasonic kondigt vandaag een update aan van zijn premium robuuste Toughbook N1 handheld met geïntegreerde schuine barcode lezer voor medewerkers die zich vaak moeten verplaatsen. De nieuwe handheld, die gebruikt wordt door post- en logistieke bedrijven voor eindleveringen, heeft meer geheugen, het AndroidTM-besturingssysteem en Panasonic's Android-langtermijnondersteuning.

De nieuwste generatie van het toestel (Mark 3) is flexibeler, toekomstbestendig en krachtiger dan ooit. Het is uitgerust met een Qualcomm Octa Core-processor met een verhoogd geheugen van 4 GB en 64 GB Flash-opslag. Dit is twee keer zoveel als het voorgaande model. De Toughbook N1 handheld draait op het Android 11-besturingssysteem[1] en biedt verbeterde gebruikers- en beheerfunctionaliteit. Bovendien geniet de Toughbook N1 van de voordelen van COMPASS, het portfolio van tools en diensten waarmee Android-apparaten eenvoudig kunnen worden geconfigureerd, gebruikt, beheerd en beveiligd. 

Het 550cd/m²-scherm biedt uitstekende schermzichtbaarheid voor mobiele werknemers. Het 4,7” multi-touch HD-scherm is ontworpen om gebruikt te worden in zonlicht, regen en zelfs met handschoenen aan. Het apparaat kan ook worden gebruikt met een optionele Stylus Pen, voor nauwkeurigere mogelijkheden voor het opnemen en herkennen van handtekeningen.

Steviger dan ooit

Het volledig robuuste apparaat is nu nog steviger. Het apparaat is getest volgens MIL-STD-810G[2] en heeft een valhoogte van 2,1 meter doorstaan. Het operationele temperatuurbereik van het apparaat is -20° tot +50°C, ideaal voor gebruikers die in extreme temperaturen werken.

De nieuwste generatie van het toestel blijft compatibel met de bestaande, uitgebreide reeks accessoires, waaronder een handriem, houder, verlengde batterij en laadstation. De Panasonic Toughbook N1 handheld heeft ook zijn eigen docking oplossing voor in de auto, in-house ontworpen door het Panasonic Global Docking Solutions team. Het dock is ergonomisch ontworpen met composiet materialen voor een perfecte combinatie van lichtheid en duurzaamheid en maakt het mogelijk het toestel met één hand te docken en los tekoppelen.

Beheer en Beveiliging

Om het beheer en de administratie te vergemakkelijken, is de Toughbook N1 handheld compatibel met Android Enterprise en wordt het geleverd met de Panasonic COMPASS suite voor het beheer. Het Complete Android Services en Securitypakket biedt alles wat een bedrijf nodig heeft om zijn Panasonic robuuste Android toestellen veilig te configureren, te implementeren en te beheren. De langtermijnondersteuning voor deze nieuwste versie van de Toughbook N1 biedt beveiligingspatches aan tot en met 2027.

Beschikbaarheid

De Toughbook N1 is een gecombineerd WiFi- en 4G-toestel en zal vanaf september 2022 verkrijgbaar zijn voor de adviesprijs van €1495 exclusief BTW. Ga voor meer informatie naar: https://business.panasonic.de/mobile-it-solutions/produkte-und-zubeh%C3%B6r/handhelds/TOUGHBOOK-N1

Android is een handelsnaam van Google LLC.
[1] Bestaande mark 2 en 2.5 toestellen kunnen ook upgraden naar het Android 11 besturingssysteem vanaf september 2022.
[2] Testen zijn uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium.