• De fully-rugged Toughpad FZ-G1 tablet met Windows 10 Pro

    Fully rugged Toughpad FZ-G1
    with Windows 10 Pro

De nieuwste upgrade van de robuuste Toughpad FZ-G1 10,1” tablet is nog krachtiger

Verbeterde prestaties en communicatiemogelijkheden met langere accuduur

DEN BOSCH.  28 JUNI 2016

Panasonic lanceert de vierde generatie van de fully rugged Toughpad FZ-G1 10,1” tablet met verbeterde prestaties en communicatiemogelijkheden, een accuduur tot 14 uur en Windows 10 Pro. De Toughpad FZ-G1 is populair gebleken in sectoren met veel buitenkantoormedewerkers zoals bijvoorbeeld nuts- en telecommunicatiebedrijven, transport en logistiek, inspectiediensten, servicebedrijven en hulpdiensten, maar ook retail en productiebedrijven. Zo maken de servicemonteurs van Stedin gebruik van de Toughpad FZ-G1 bij hun taken.

De FZ-G1mk4 levert hogere prestaties bij een lager verbruik dan concurrenten in deze categorie, dankzij de 6e-generatie Intel® Core™ i5-6300U vPro™-processor. De ingebouwde Intel® HD Graphics 520 GPU biedt verbeterde grafische prestaties. De standaard accuduur is 14 uur en de optionele high-capacity batterij zorgt nu voor 28 uur continue werktijd. De Intel® dual-band wireless-AC 8260 wifi en Bluetooth® versie 4.1 klasse 1 leveren verbeterde communicatiemogelijkheden, terwijl de 8-megapixel camera aan de achterkant documentatie en beeldmateriaal helder en gedetailleerd vastlegt.

"De Panasonic Toughpad FZ-G1mk4 is het bewijs dat wij streven naar toekomstgericht zakelijk computergebruik", verklaart Jan Kaempfer, General Manager Marketing voor Panasonic Computer Product Solutions. "We verbeteren continu de prestaties en de functionaliteit van ons gamma robuuste Toughpad-tablets en Toughbook-notebooks, die we aanbieden met een een groot assortiment accessoires en randapparatuur. Onze klanten weten dat wij onze robuuste apparaten bouwen om lang mee te gaan en wij ze ook continu verder ontwikkelen. Daarom kunnen zij met het volste vertrouwen in onze mobiele apparatuur investeren.”

De fully rugged Toughpad FZ-G1-tablet met Windows 10 Pro is perfect leesbaar in alle weersomstandigheden - zelfs in fel zonlicht of hevige regen - en de tablet is ideaal voor werknemers die buiten kantoor werken. Met de capacitieve multitouch-display voor 10-vingerbediening,  de waterdichte IP 55 digitalisatorpen voor efficiënt gebruik zelfs in de regen en flexibel te configureren poorten, kan dit apparaat ook buiten worden gebruikt voor het bekijken van HD-documentatie en afbeeldingen. Verder is de Toughpad voorzien van de benodigde connectiviteitsopties om overal in contact te blijven. De flexibele configuratiepoort biedt zakelijke gebruikers alle benodigde poortopties aan in een compacte, fully rugged en lichtgewicht vorm.

Beschikbaarheid en prijs
De Toughpad FZ-G1mk4 is beschikbaar vanaf 2.299 euro excl. btw.

Voor producttechnische informatie kunt u de productpagina van de Toughpad FZ-G1 raadplegen. Voor levertijden en prijzen gelieve ons te contacteren via het contactformulier.