Nieuws

27/11/2019

De geschikte hardware kiezen is steeds belangrijker in het gedigitaliseerde landschap waarin bedrijven zich bevinden. Bovendien is de juiste hardware ook cruciaal om bedrijven duurzamer en vooral efficiënter te maken, en dat beseft ook Siemens. Daarom heeft de Rolling Stock Business van Siemens Mobility Ltd zijn 550 treinonderhoudsingenieurs op 11 depots in het Verenigd Koninkrijk met robuuste Panasonic Toughbook 20 mobiele computers voorzien.
 

3/10/2019

Digitalisering in de logistiek heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Van logistieke dienstverleners wordt verwacht dat ze in real-time de status van een levering kunnen weergeven. Zenders en ontvangers van goederen rekenen daarop en passen daar hun eigen productieplanning op aan. Om goed te kunnen inspelen op de vereisten vanuit de markt heeft Planzer Transport een vergaande digitalisering van de logistieke processen doorgevoerd en geïnvesteerd in hardware waarmee het bedrijf de productiviteit van haar mensen en middelen optimaliseert.

3/10/2019

Consumenten verwachten van producenten dat ze op een antwoorde manier omgaan met het milieu. En dat niet alleen met betrekking tot de gebruikte grondstoffen. Ook het productieproces dient zo optimaal mogelijk te worden uitgevoerd. Zo ook voor San Benedetto. Het bedrijf was in 1980 de eerste in Italië die PET-verpakkingen in verschillende formaten op de markt bracht. Sindsdien wordt zijn  geschiedenis gekenmerkt door innovatie, die hand in hand gaat met milieubescherming.

3/10/2019

Net als in veel sectoren kampt ook de transportbranche met grote tekorten aan gekwalificeerde vakmensen. Ook Raben Group heeft continu behoefte aan nieuwe vrachtwagenbestuurders. “Onze chauffeurs ervaren een hoge werkdruk omdat ze veel tijd kwijt zijn aan administratieve handelingen terwijl ze toch op tijd op hun bestemmingen moeten zijn. Om dit probleem op te lossen hebben we begin dit jaar mobiele apparaten aangeschaft waardoor de benodigde administratietijd sterk afneemt en er meer tijd is voor het rijden zelf.

Pages