Phone number: 073-6402576

Nieuws

30/08/2022

Panasonic introduceert vandaag een dunne versie van zijn populaire Toughbook N1 rugged Android handheld, ontworpen voor last mile delivery, magazijnmedewerkers of field service technici. De Toughbook N1 Flat heeft een geïntegreerde camera met barcodescanner die een verscheidenheid van barcodetypes kan herkennen en is een van de dunste en lichtste handheld-apparaten in de 4,7" categorie. Ideaal voor mobiele werknemers in de post- en koeriersdiensten, transport en logistiek.

30/08/2022

Panasonic introduceert vandaag de Toughbook N1 Tactical, een variant van zijn robuuste Android handheld apparaat, ontworpen voor militairen en openbare veiligheidsfunctionarissen zoals de politie. Deze tactische teams en speciale operators hebben de meest betrouwbare apparaten nodig voor missieplanning, situationeel bewustzijn en missie-uitvoering.

30/08/2022

Panasonic kondigt vandaag een update aan van zijn premium robuuste Toughbook N1 handheld met geïntegreerde schuine barcode lezer voor medewerkers die zich vaak moeten verplaatsen. De nieuwe handheld, die gebruikt wordt door post- en logistieke bedrijven voor eindleveringen, heeft meer geheugen, het AndroidTM-besturingssysteem en Panasonic's Android-langtermijnondersteuning.

11/04/2022

Ontworpen voor defensie en ideaal voor politie en nutsbedrijven. Deze krachtige 14-inch notebook tilt robuust computergebruik naar een hoger niveau en biedt de flexibiliteit om zowel bedrijfskritische operaties als alledaagse uitdagingen het hoofd te bieden.

Pages