• Moet u een consumentenapparaat kiezen of iets robuusters?

Moet u een consumentenapparaat kiezen of iets robuusters?

Het kan aantrekkelijk lijken om te kiezen voor consumentenapparaten, want we zijn er zo aan gewend in ons dagelijkse leven. 

Maar bekijk het eens van deze kant: Als u rondkijkt in uw logistieke faciliteiten, wat ziet u dan? Veiligheidshelmen, opvallend gekleurde hesjes, beschermende kledij, stevige veiligheidsschoenen - niet echt kleding die u doorgaans op straat ziet. Hetzelfde zou moeten gelden voor uw computers.

Consumentenapparatuur is niet ontworpen voor veeleisende werkomgevingen. Ze beschikken niet over de duurzaamheid, aansluitmogelijkheden, weersbestendigheid of flexibele configuratiemogelijkheden die uw bedrijf nodig heeft. U komt er dan al snel achter dat uw oorspronkelijk investering waardeloos is. 

Getest en goed bevonden.

Apparaten als de Toughpad-tablets van Panasonic zijn anders. Waarom? Hier zijn slechts enkele redenen...

Robuust van binnenuit

Onze apparaten zijn ongelooflijk duurzaam, zelfs in uw veeleisende magazijn- en transportomgevingen. Ze doorstaan valtests van 180 cm hoogte onder 26 hoeken, zijn beschermd tegen onderdompeling in water en tegen stof, hebben trillingstesten ondergaan om te zorgen dat ze ook in ongeveerde voertuigen ongestoord blijven werken en zijn bestand tegen extreme temperaturen. Betrouwbare technologie betekent ook minder hardwarestoringen en ongeplande uitvaltijd.

Work without limits
Werken zonder beperkingen

Onze apparaten met IP-classificatie zijn uitgerust met geharde antireflectie touchscreens die ook met handschoenen bediend kunnen worden en kunnen makkelijk overal in uw magazijnen en voertuigen worden ingezet. Binnen of buiten. Wat de weersomstandigheden ook zijn. Ongeacht de tijd van de dag.

Wisselende ploegendiensten, wisselende medewerkers

Dankzij de lange accuduur, smartcardlezers en vingerafdrukscanners zijn onze apparaten bij uitstek geschikt voor wisselende ploegendiensten en verschillende medewerkers per werkdag. 

Mulitple shifts, multiple workers
Ergonomic mobility
Ergonomische mobiliteit 

Onze fully-rugged en flexibele voertuigdocks en -bevestigingssteunen zijn ergonomisch ontworpen en rigoureus getest. Ze vormen een compleet systeem dat aan alle veiligheidsnormen voldoet en makkelijk naar een andere vorkheftruck kan worden overgezet.

Speciaal ontworpen accessoires

Van barcodescanners en RFID-lezers tot beveiligingssoftware en software voor connectiviteitsoptimalisatie : alle accessoires zijn getest en gecertificeerd door Panasonic conform de Toughbook en Toughpad standaarden, waardoor  een volledige compatibiliteit met onze apparaten is gegarandeerd.

Dedicated accessory range
Latest systems and technology
Nieuwste systemen en technologie 

Kies uit de meest recente Windows®- of Android™-besturingssystemen met de nieuwste Intel®-processors.

Geoptimaliseerde connectiviteit

Waar andere apparaten het laten afweten, blijven de Toughbook en de Toughpad verbonden. Onze modellen bieden een combinatie van LAN, wifi, bluetooth, WWAN (3G/4G) en gps, en onze voertuigdocks hebben een optionele dubbele antennedoorvoer voor nog betere connectiviteit.

Optimised connectivity
Specialist support and services
Specialistische ondersteuning en services

Panasonic ProServices biedt professionele services met toegevoegde waarde, waaronder implementatie in opdracht, technische ondersteuning, asset management en gebruikerstraining, zodat uw project soepel en succesvol wordt uitgerold.