Phone number: 073-6402576
  • Everything proof

    Including the future

    TOUGHBOOK 40

    14” fully-rugged laptop

Maak kennis met Toughbook 40

Maak kennis met de taaiste TOUGHBOOK tot nu toe.

Voor missiekritisch werk hebt u een onoverwinnelijk mobiel apparaat nodig. De TOUGHBOOK 40 is bestand tegen stof, vallen, water en extreme temperaturen voor ononderbroken prestaties in de zwaarste omstandigheden.

En met ongeëvenaarde connectiviteit is het niet alleen gebouwd om lang mee te gaan, maar ook om uw activiteiten toekomstbestendig te maken.

Rugged. Flexibel. Aanpasbaar.

Aanpasbaar aan elke missie, flexibel in alle omstandigheden

Naast een door de gebruiker vervangbare batterij, RAM en SSD, heeft de TOUGHBOOK 40-notebook vier andere uitbreidingsgebieden, bijvoorbeeld voor smartcard- en vingerafdruklezers, waaronder een multi-user authenticatie voor wanneer de notebook door een team wordt gebruikt.

aanpasbaar
discreet

Ontworpen voor discretie

Op de baan of in het veld is de TOUGHBOOK 40-notebook geschikt voor voertuigdiagnostiek, -onderhoud en defensietraining.

Met een nieuwe volledig zwarte buitenkant en een one-touch Concealed Mode-functie, is het de perfecte partner voor operaties die stealth vereisen.

Geen apparaatstoringen, downtime of onderbroken werk meer

Dit apparaat is van de grond af aan ontworpen om onderweg en in ruwe omgevingen te worden gebruikt, is getest volgens de militaire standaard (MILSTD810H) en is de eerste TOUGHBOOK-notebook met een volledige IP66 rating. Het is ook gebouwd om valpartijen tot 180 cm te weerstaan, evenals stoten, trillingen en extreme temperaturen voor ultieme betrouwbaarheid in elke omgeving.

Profiteer van geoptimaliseerde connectiviteit dankzij 4G LTE met 5G optie - beide bieden eSIM-ondersteuning. En met een quad path-through antenneconnector en een batterijduur tot 36 uur (dankzij de optionele batterij hot-swap) kan uw team altijd communiceren, toegang krijgen tot kritieke informatie en in realtime rapporteren wanneer ze op pad zijn.

geen storingen meer
toekomstbestendig

Toekomstbestendige prestaties

Het is niet alleen steviger gebouwd. Het is slimmer, sneller en wendbaarder gebouwd. De Windows 11 Secured-Core PC is uitgerust met een Intel Core i5 of i7 vPro processor en tot 64GB RAM.

Het Full HD-touchscreen is ontworpen om bewerkingen snel en naadloos te houden met een hoge helderheid voor perfecte helderheid 's nachts en in het felste zonlicht. Bovendien detecteert het scherm automatisch pen, vinger, handschoenen of natte handen en schakelt het automatisch over naar de meest geschikte modus.

Bedrijfsbeveiliging – rechtstreeks uit de doos

Microsoft Secured-core pc-technologie biedt apparaat-, identiteits- en gegevensbescherming op alle niveaus: hardware, firmware en software. Voor een hoger beveiligingsniveau is de notebook ook compatibel met een webcam met Windows Hello-ondersteuning voor biometrische gebruikersverificatie, quick release SSD en smartcard- en HF-RFID-lezer.

bedrijfsbeveiliging
aanvullende accessoires

Aanvullende accessoires, voertuigsteunen en docks

Wijzig de kopie om overeen te komen met de andere pagina's, met de hyperlink in de tekst: Rugged en grondig getest, voor maximaal gemak en veiligheid in het veld. Speciaal gebouwd en ontworpen om te passen bij de manier waarop u werkt.

Realiseer vandaag nog het ware potentieel van uw apparaten. Ontdek hier de TOUGHBOOK accessoires en voertuigsteunen.

Ontdek de TOUGHBOOK 40 verder

TOUGHBOOK 40

 


Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen. Een van onze Panasonic-experts helpt u graag verder.

NEEM HIER CONTACT MET ONS OP >

Klaar voor gebruik

defensie

Defensie

Ideaal voor trainings- en testomgevingen. Maak in realtime verbinding met bedrijfskritische backend-systemen en breng gegevens in kaart. Bescherm essentiële informatie – snel – met een verwijderbare SSD (plus toekomstige Viasat-opties) en de conceal-modus, die het scherm van het apparaat onmiddellijk donkerder maakt, functies onderbreekt en radiotransmissies onderbreekt.

Utilities

Utilities

Ontworpen voor complex werk onder alle omstandigheden. Stroomlijn inspecties van pijpleidingen en zonnepanelen dankzij het touchscreen met hoge helderheid, sterke weersbestendigheid en het uitbreidingsgebied aan de achterzijde. Verbeter het onderhoud van energiecentrales met een bekabelde verbinding met de schakelkast.

politie

Politie

Maak kennis met uw nieuwe partner voor missiekritisch werk op de baan. Versnel operationeel werk in politievoertuigen, zoals routering en nummerplaat of verdachte identificatie met een ID-kaartlezer en autorijbewijscontrole. Maak direct verbinding en communiceer met de backoffice vanuit een politiebusje met toetsenbordinvoer.

"Van de soldaat bij operaties en de politieagent in de auto tot de technici langs de weg en de ingenieurs in het veld, de nieuwe TOUGHBOOK 40 tilt rugged computing naar een nieuw niveau met zijn aanpassingsvermogen voor verschillende taken, rekenkracht, communicatie en beveiliging."

Dirk Weigelt, European Product Manager bij Panasonic Mobile Solutions Business

quote afbeelding

Al meer dan 25 jaar rugged herdefiniëren

Enkele van de meest bestendige computers die er bestaan

De laagste uitvalpercentages van de pc-industrie en 7 keer betrouwbaarder dan het branchegemiddelde.

Zware kracht in een licht jasje

Ze zijn misschien rugged op militair niveau, maar ze zijn de lichtste en meest compacte in hun soort.

Batterijen die lang meegaan

Met operationele capaciteit tot 40 uur en opties voor hot- en warm-swap kunnen ze meerdere diensten en meerdere werknemers aan.

Altijd verbonden in het veld

LAN, Bluetooth, 4G/5G, GPS en geoptimaliseerde antennes.

Superieure schermen

Geharde, antireflecterende multi-touch schermen met handschoenondersteuning voor ongestoorde, naadloze bediening. Binnen en buiten. Ongeacht het licht. Ongeacht het weer.

Eén aanspreekpunt – een wereld van service

U wordt ondersteund van concept tot uitrol, tot einde van gebruik, of u nu maatwerk, technisch advies, beheer, standaard verlengde garanties van 3 jaar en 5 jaar of voertuigintegratie nodig hebt.

Beproefd. Getest. Vertrouwd.

Uitgeroepen tot de meest vertrouwde leverancier van pc-oplossingen in Europa en Noord-Amerika.

Speciale accessoires

Smartcard- en vingerafdruklezers, barcodescanners, styluspennen, draagbare printers, spraakaccessoires en meer.

Onverslaanbare waarde

TOUGHBOOK levert de laagste total cost of ownership (TCO) in mobile computing. (Bekijk hier onze TCO calculator). En een haalbare return on investment (ROI) alleen al in het eerste jaar. Lees hier meer in onze korte whitepaper.

Ondersteuning die verder gaat dan de hardware

Ons Panasonic ProServices-team ondersteunt klanten van concept tot implementatie tot het einde van het gebruik en daarna. En onze 3-jarige standaard en 5-jarige verlengde garanties bieden langere ondersteuning dan al het andere op de markt, met enkele van de snelste reparatie- en vervangingstijden voor apparaten

maatwerk

Aanpassing: branding, app-ontwikkeling en meer

apparaatbewaking

Tracking en beheer van apparaten

geoptimaliseerde beveiliging

Geoptimaliseerde beveiliging

Garanties

Uitgebreide en uitgebreide garanties

voertuig

Voertuigintegratie

third party

Gecertificeerde software van derden

software

Softwareontwikkeling

gebruikerstraining

Gebruikerstraining en technisch advies

wereldwijd toonaangevende Microsoft-beveiliging

Toonaangevende Microsoft-beveiliging

Windows-bescherming® en productiviteit

Onze TOUGHBOOK Windows-apparaten kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande infrastructuur. Geïnstalleerd met de nieuwste beveiligde Windows-technologie, inclusief vingerafdruklezers, gezichtsherkenningssoftware en geoptimaliseerde BIOS-firmware.

U kunt niet alleen uitkijken naar verbeterde efficiëntie, maar ook naar apparaat-, identiteits- en gegevensbescherming op alle niveaus - hardware, firmware en software - in uw hele wagenpark.

Rugged en paraat

TOUGHBOOK 40

 


Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen. Een van onze Panasonic-experts helpt u graag verder.

NEEM HIER CONTACT MET ONS OP >