• Kiest u voor een consumentenapparaat of hebt u iets robuusters nodig?

Kiest u voor een consumentenapparaat of heeft u iets robuusters nodig?

Het kan aantrekkelijk lijken om te kiezen voor consumentenapparaten, want we zijn er zo aan gewend in ons dagelijkse leven. 

Maar bekijk het eens van deze kant: Als u rondkijkt in uw magazijn of productiefaciliteit, wat ziet u dan? Veiligheidshelmen, opvallend gekleurde hesjes, beschermende kledij, stevige veiligheidsschoenen - niet echt kleding die u doorgaans op straat ziet. Hetzelfde zou moeten gelden voor uw computers.

Consumentenapparatuur is niet ontworpen voor veeleisende werkomgevingen. Ze beschikken niet over de duurzaamheid, aansluitmogelijkheden, weersbestendigheid of flexibele configuratiemogelijkheden die uw bedrijf nodig heeft. U zult er snel achter komen dat uw oorspronkelijke investering waardeloos is.

Apparaten als de Toughpad-tablets van Panasonic zijn anders.

Waarom? Hier zijn slechts enkele redenen...

Robuust van binnenuit

Onze apparaten worden onderworpen aan valtests van een hoogte van 180 cm onder 26 hoeken, aan trillingstests om te zorgen dat ze werken in ongeveerde voertuigen, en zijn bestand tegen extreme temperaturen; ze zijn daarom robuust genoeg om uitstekende prestaties te leveren onder zware werkomstandigheden.

Rugged from the inside out
Work without limits
Werken zonder beperkingen

Met antireflectie-touchscreens die ook bij zonlicht leesbaar zijn en die u kunt bedienen met handschoenen en in de regen, kunt u met onze apparaten met IP-classificatie aan het werk blijven. Binnen of buiten. Wat de weersomstandigheden ook zijn. Ongeacht de tijd van de dag.

Ergonomische mobiliteit

Onze fully-rugged en flexibele voertuigdocks en -bevestigingssteunen zijn ergonomisch ontworpen en rigoureus getest. Ze vormen een compleet systeem dat aan alle veiligheidsnormen voldoet en makkelijk naar een andere vorkheftruck kan worden overgezet.

Dedicated accessory range
Ergonomic mobility
Afgestemd assortiment accessoires

Van streepjescodescanners en RFID-lezers tot veiligheids- en connectiviteitsoptimalisatie- software: alle accessoires zijn getest en gecertificeerd door Panasonic conform de standaarden voor Toughbooks en Toughpads, als garantie voor volledige compatibiliteit.

Nieuwste systemen en technologie

Kies uit de meest recente Windows®- of Android™-besturingssystemen en de nieuwste Intel®-processoren.

Latest systems and technology
Optimised connectivity
Geoptimaliseerde connectiviteit

Waar andere apparaten het laten afweten, blijven de Toughbook en de Toughpad verbonden. Onze modellen bieden combinaties van LAN, wifi, bluetooth, WWAN (3G/4G) en gps, en onze voertuigdocks voorzien in een optionele dubbele antennedoorvoer voor nog betere connectiviteit.

Specialistische ondersteuning en services

Panasonic ProServices biedt professionele services met toegevoegde waarde, waaronder implementatie in opdracht, technische ondersteuning, asset management en gebruikerstraining, zodat uw project soepel en succesvol wordt uitgerold.

Specialist support and services