• Moet u een consumentenapparaat kiezen of iets robuusters?

Kiest u een consumentenapparaat of iets robuusters?

Het kan aantrekkelijk lijken om te kiezen voor consumentenapparaten, waaraan we zo gewend zijn in ons dagelijkse leven.

Maar als u rondkijkt in uw magazijn of productiefaciliteit, wat ziet u dan? Veiligheidshelmen, opvallend gekleurde hesjes, beschermende kledij, stevige veiligheidsschoenen - niet echt kleding die u doorgaans op straat ziet. Hetzelfde zou moeten gelden voor uw computers.

Consumentenapparatuur is niet ontworpen voor veeleisende werkomgevingen. Ze beschikken niet over de duurzaamheid, interfaces, val-, stof- en waterbestendigheid of flexibele configuratiemogelijkheden die uw bedrijf nodig heeft.

Getest en goed bevonden.

Apparaten als de Toughpad-tablets van Panasonic zijn anders. Waarom? Hier zijn slechts enkele redenen...…

Robuust van binnenuit

Onze apparaten zijn ongelooflijk duurzaam, zelfs in uw veeleisende productieomgevingen. Ze doorstaan valtests van 180 cm hoogte onder 26 hoeken, zijn beschermd tegen onderdompeling in water en tegen stof, hebben trillingstesten ondergaan om te zorgen dat ze ook in ongeveerde voertuigen ongestoord blijven werken en zijn bestand tegen extreme temperaturen. Betrouwbare technologie betekent ook minder hardwarestoringen en niet-geplande uitvaltijd.

Rugged from the inside out
Work without limits
Werken zonder beperkingen

Onze apparaten met IP-classificatie zijn uitgerust met geharde antireflectie touchscreens die ook met handschoenen bediend kunnen worden en zijn overal in de productielijn eenvoudig in het gebruik. Binnen of buiten. Wat de weersomstandigheden ook zijn. Ongeacht de tijd van de dag.

Meerdere ploegendiensten, meerdere medewerkers

Dankzij de lange batterijduur, smartcardlezers en vingerafdrukscanners zijn onze apparaten bij uitstek geschikt voor meerdere ploegendiensten en meerdere medewerkers per werkdag.

Mulitple shifts, multiple workers
Ergonomic mobility
Ergonomische mobiliteit

Onze fully-rugged en flexibele voertuigdockings en -bevestigingssteunen zijn ergonomisch ontworpen en rigoureus getest. Ze vormen een compleet systeem dat aan alle veiligheidsnormen voldoet en makkelijk naar een andere vorkheftruck kan worden overgezet.

Afgestemd assortiment accessoires

Van barcodescanners en RFID-lezers tot beveiligings- en connectiviteitssoftware: alle accessoires zijn getest en gecertificeerd door Panasonic conform de standaarden voor Toughbooks en Toughpads, als garantie voor volledige compatibiliteit.

Dedicated accessory range
Latest systems and technology
Nieuwste besturingssystemen en technologie

Kies uit de meest recente Windows®- of Android™-besturingssystemen en de nieuwste Intel®-processors.

Geoptimaliseerde connectiviteit

Waar andere apparaten het laten afweten, blijven de Toughbook en de Toughpad verbonden. Onze modellen bieden combinaties van LAN, wifi, bluetooth, WWAN (3G/4G) en gps, en onze voertuigdockings voorzien in een optionele dubbele antennedoorvoer voor nog betere connectiviteit.

Optimised connectivity
Specialist support and services
Specialistische ondersteuning en services

Panasonic ProServices biedt professionele services, waaronder implementatie en roll-out, technische ondersteuning, asset management en gebruikerstraining, zodat uw project soepel en succesvol wordt uitgerold.