De uitdagingen van defensie aangaan

Wat zijn de grootste drempels voor de efficiëntie en productiviteit van uw strijdkrachten? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overwinnen?

Klik op de onderstaande opties om de oplossingen te ontdekken die wij bieden…

De mogelijkheid om real-time toegang te krijgen tot toepassingen en gegevens in de meest uitdagende situaties
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks blijven werken waar andere technologie faalt en velen zijn gecertificeerd volgens de militaire standaard MIL-STD 810G*. Nu hebben uw strijdkrachten toegang tot de gegevens en toepassingen die zij op locatie nodig hebben, in de meest onherbergzame omgevingen, in een digitaal en volledig bewerkbaar formaat. Het wijde aanbod aan schermgroottes en form factors zorgt ervoor dat zij om kunnen gaan met de vereisten voor defensiewerk in het veld, en de rekenkracht die zij bezitten stelt hen zelfs in staat met de meest complexe technische documentatie te verwerken.

*Getest door een onafhankelijk testlaboratorium naar MIL-STD 810G.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

Accuraat materiaalbeheer en logistiek
Ja, dat is mijn uitadaging

Efficiënt materiaalbeheer en logistiek zijn altijd een grote uitdaging in defensie. Gegevens en applicaties worden op een specifieke locatie bewaard, accurate informatie is niet altijd gemakkelijk op te vragen op de operatielocatie, en een goed overzicht houden van wie en wat waar is, is heel erg moeilijk.

Maar niet met Toughbooks. Dankzij de opmerkelijke connectiviteit heeft u toegang tot gegevens en systemen, ongeacht waar uw materiaal en personeel zich bevinden. De opmerkelijke duurzaamheid en bestandheid tegen zware en ruwe omstandigheden zorgen ervoor dat plannen waar nodig kunnen worden gedeeld. Bovendien kan een Toughbook dankzij functionaliteiten zoals GPS, veldcamera's, HSPA en toepassingsspecifieke modules, een waaier aan taken uitvoeren, waarvoor normaal gezien verschillende toestellen nodig zijn.

Wilt u meer weten? Praat nu direct met een Toughbook specialist.

Een optimale efficiëntie garanderen, ongeacht de omgeving
Ja, dat is mijn uitadaging

U denkt dat u de nieuwste technologie niet overal kan worden ingezet waar uw manschappen zijn?

Toughbooks staan klaar om u van mening te doen veranderen. Connectiviteit, duurzaamheid (MIL-STD 810G*), betrouwbaarheid en prestatie van militair niveau zorgen ervoor dat zij klaar staan om overal naartoe te gaan waar u ze nodig heeft, waarbij de productiviteit van elk van uw manschappen gemaximaliseerd wordt.

*Getest door een onafhankelijk testlaboratorium naar MIL-STD 810G.

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

Schermleesbaarheid
Schermleesbaarheid

Als je op het terrein werkt kan de leesbaarheid van het scherm in direct zonlicht een ernstige belemmering vormen. Toughbooks zijn uitgerust met de nieuwste schermtechnologieën voor een perfecte leesbaarheid in direct zonlicht en achtergrondverlichting om 's nachts te kunnen werken.

 

Multifunctionaliteit
Multifunctionaliteit

Met geïntegreerde HSPA, GPS en andere toepassingsspecifieke module-opties. Zij zorgen ervoor dat zelfs de kleinste Toughbook form factor het mobiele, multifunctionele hulpmiddel bij uitstek is voor de meest uitdagende werkomstandigheden.

 

 Betrouwbaarheid / Duurzaamheid
Betrouwbaarheid / Duurzaamheid

Zelfs onze kleinste toestellen kunnen de uitdagingen van het werken op het terrein in defensie aan. Neem bijvoorbeeld de Toughbook ultra-mobiele PC (UMPC) CF-U1. Met zijn 1060 gram gewicht kan hij valpartijen van 120 cm hoogte weerstaan. Bovendien voldoen sommige van onze modellen aan de IP65 standaard betreffend stof- en vochtbestendigheid².

 

Lange batterij-autonomie
Lange batterij-autonomie

Toughbooks hebben een nieuw ontworpen accu en een speciaal aangepast stroombeheersysteem. Hierdoor kunnen zij tot wel 8 uur werken op één enkele oplaadbeurt.