De uitdagingen van de luchtvaartsector aangaan

Wat zijn de grootste drempels voor efficiëntie en productiviteit van uw buitendienstpersoneel? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overkomen?

Klik op de onderstaande opties om de oplossingen te ontdekken die wij aan te bieden hebben…

Directe toegang tot technische handleidingen en specifieke revisies in alle weersomstandigheden
Ja, dat is mijn uitadaging

Vroeger waren technische handleidingen en specifieke revisies over het algemeen op papier. En zelfs als dit niet het geval was, zorgden technische beperkingen ervoor dat er niet altijd toegang was tot de digitale technische informatie op de waar het vliegtuig zich bevond. Bovendien belemmerden envoudige zaken zoals draadloze verbinding, lage temperatuur of fel zonlicht de toegang tot documentatie

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

Sneller aftekenen en goedkeuren vóór vertrek
Ja, dat is mijn uitadaging

Afwikkelingstijden zijn cruciaal voor de luchtvaart. Een stilstaand vliegtuig betekent verloren winst. Maar met een Toughbook kan aftekenen, controleren en goedkeuren in een oogwenk worden uitgevoerd, dankzij hun vermogen om te presteren op locatie, hun eenvoudig te gebruiken form factors, de vele functionaliteiten en hun connectiviteit in de meest veeleisende situaties.

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

 

Het onderhoudspersoneel moet snel en eenvoudig vluchtlogboeken inzien.
Ja, dat is mijn uitadaging

Toughbooks, met hun connectiviteit en duurzaamheid van wereldklasse, zorgen ervoor dat onderhoudspersoneel toegang krijgt tot vluchtlogboeken op tijdstippen die eerder onmogelijk waren – vaak zelfs voordat het vliegtuig is geland. Het onderhoudspersoneel beschikt dus op elk moment over de informatie die het nodig heeft om op elke situatie te reageren, en vermindert zo drastisch de benodigde afwikkelingstijd. Hierdoor besparen luchtvaartmaatschappijen enorme hoeveelheden geld.
 

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

 

Connectiviteit
Connectiviteit

De geïntegreerde WLAN en optionele HSPA module maken het mogelijk taken uit te voeren zoals het on-line bestellen van reserveonderdelen zonder onderbreking – zelfs als u aan boord van het vliegtuig aan het werk bent.

 Betrouwbaarheid / Duurzaamheid
Betrouwbaarheid / Duurzaamheid

Zelfs onze kleinste machines kunnen de uitdagingen van het werken op het terrein in de luchtvaart aan. Neem bijvoorbeeld de Toughbook ultra-mobiele PC (UMPC) CF-U1. Met zijn 1060 gram gewicht kan hij valpartijen van 120 cm hoogte weerstaan. Bovendien voldoen sommige van onze modellen aan de IP65 standaard betreffend stof- en vochtbestendigheid².

Databeveiliging
Databeveiliging

Naast wachtwoordhulpmiddelen, BIOS Kill, TPM en een slot voor de harde schijf worden Toughbooks geleverd met Recover Pro beveiligings- en back-up software. Uw gegevens zijn dus in veilige handen.

Lange batterij-autonomie
Lange batterij-autonomie

Toughbooks hebben een nieuw ontworpen accu en een speciaal aangepast stroombeheersysteem. Hierdoor kunnen zij tot wel 8 uur werken op één enkele oplaadbeurt.