De uitdagingen van de detailhandel aangaan

Wat zijn de grootste drempels voor efficiëntie en effectiviteit van uw buitendienstpersoneel? En hoe kan Toughbook u helpen deze te overkomen?

Klik op de onderstaande opties om de oplossingen te ontdekken die wij aan te bieden hebben…

In store toegang tot informatie en gegevens
Ja, dat is mijn uitadaging

Klanten in de retail willen accurate, betrouwbare informatie en antwoorden op hun vragen. Of instant informatie over promotieacties. Zij hebben geen zin om te wachten tot de field verantwoordelijke/ vertegenwoordiger contact heeft gelegd met de centrale.

Toughbooks lossen dit probleem op.

Dankzij hun connectiviteit en duurzaamheid kunnen zij informatie leveren in real-time en in elke situatie. Dit leidt tot veel meer tevreden klanten en veel rendabelere processen. 

Toughbooks werken waar andere technologie faalt. Nu hebben uw mensen in the field permanent toegang tot de gegevens die zij nodig hebben, waar ze ook zijn. Of ze zich nu bevinden in een gekoeld magazijn of in het winkelpunt. in digitaal en volledig bewerkbaar formaat. Het uitgebreide aanbod aan schermgroottes en form factors betekent dat zij om kunnen gaan met de vereisten voor retailwerk, en de rekenkracht die zij bezitten stelt hen zelfs in staat met de meest complexe technische documentatie om te gaan. 

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

Intelligente levering
Ja, dat is mijn uitadaging

Het internet en het directe contact met de eindklant hebben de retail zodanig veranderd dat een bezoek aan het winkelpunt het vaak enige contactmoment van uw fieldmensen met uw klanten is.

Met Toughbooks kunt u dit waardevolle contactmoment ten volle benutten.

Omdat Toughbooks ontworpen zijn om overal te presteren, zijn zij ideaal voor deze nieuwe instore verkoopsactiviteiten. Verbeter uw klantenservice verbeteren door uw mobiele mensen uit te rusten met opmerkelijk IT-gereedschap. Dit is uw manier om de tevredenheid van uw klanten te verhogen en het rendement per bezoek te verhogen.

De integratie van randapparatuur zoals GPS and streepjescodescanners in Toughbooks maken uw verkoopsmensen en merchandisers productiever. Reistijden worden verkort en meer klanten per dag kunnen worden bediend.

Wilt u meer weten? Contacteer nu een Toughbook specialist.

Draagbaarheid / Mobiliteit
Draagbaarheid / Mobiliteit

Retail beslaat uiteenlopende omgevingen - wat betekent dat mobiliteit cruciaal is. Kleine, vast monteerbare form factors en unieke eigenschappen zoals een geïntegreerd handvat zorgen ervoor dat Toughbooks met u meegaan waar u ze nodig heeft.

 

Multifunctionaliteit
Multifunctionaliteit

Met geïntegreerde HSPA, GPS en andere toepassingsspecifieke module-opties. Zij zorgen ervoor dat zelfs de kleinste Toughbook form factor het mobiele, multifunctionele hulpmiddel bij uitstek is voor de meest uitdagende werkomstandigheden.

 

Betrouwbaarheid/Duurzaamheid
Betrouwbaarheid/Duurzaamheid

Zelfs onze kleinste toestellen kunnen de uitdagingen van mobiel werken in de retail aan. Neem bijvoorbeeld de Toughbook ultra-mobiele PC (UMPC) CF-U1. Met zijn 1060 gram gewicht kan hij valpartijen van 120 cm hoogte weerstaan. Bovendien voldoen sommige van onze modellen aan de IP65 standaard betreffend stof- en vochtbestendigheid¹.

 

Batterij-autonomie
Batterij-autonomie

Toughbooks hebben een nieuw ontworpen accu en een speciaal aangepast stroombeheersysteem. Hierdoor kunnen zij tot wel 8 uur werken op één enkele acculading.