Corporate Branding

< Terug naar Oplossingen op maat

Zorg dat men u herkent

Branding is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. De stijgende concurrentie, de mogelijkheden voor multichannelmarketing en de grotere betrokkenheid tussen klant en merk zijn allemaal factoren die merkherkenning beïnvloeden.

Wij bieden u meer mogelijkheden om uw merkpositionering te versterken. Wanneer u met TOUGHBOOK werkt, kunnen wij uw bedrijfslogo op vrijwel ieder apparaat aanbrengen. Zo kunt u onze gerenommeerde mobiele technologie onderdeel maken van de essentiële toolkit van uw medewerkers, voor onmiddellijke merkherkenning – waar het werk u ook naartoe brengt.

Verhoogde uitstraling
dankzij de dual-branding
met panasonic

Meerdere maatwerkopties

Samen met u ontworpen
voor gegarandeerde
merkconsistentie

Efficiënt ontradingseffect
voor diefstal van
de apparaten

Met uw bedrijfslogo naast het Panasonic-merk op onze toonaangevende TOUGHBOOK-apparaten, wordt uw reputatie ook nog eens versterkt dankzij de co-branding met Panasonic.

Uw kwaliteitsstempel op elk apparaat*

  • Versterk uw merk op het deksel van uw clamshell-apparaat
  • Toon uw logo op de achterkant van uw tablet
  • Subtiele branding rond de rand van uw scherm
  • Laat uw bedrijfslogo verschijnen bij het opstarten van het apparaat met Custom BIOS

Welke keuzes u ook maakt, ons ProServices-team zal samen met u beslissen over de positie, achtergrond, afwerking en printkwaliteit, en we leveren altijd een definitief conceptvoorbeeld vooraleer we in productie gaan.

*Sommige opties zijn niet op alle TOUGHBOOK-apparaten beschikbaar. Onder voorbehoud van het dual-brandingbeleid van Panasonic.

Versterk uw merkbekendheid

Uw merk staat altijd centraal

CONTACTEER ONS

ProServices

ProServices bouwt oplossingen

Ons team van deskundige ingenieurs kunnen elke oplossing ontwerpen en leveren die uw werknemers nodig hebben, van innovatieve dockingoplossingen tot de integratie van externe producten. Aangezien alles intern wordt uitgevoerd, zal uw oplossing gegarandeerd voldoen aan onze hoge TOUGHBOOK-kwaliteitseisen.

MEER INFORMATIE

ProServices past oplossingen aan

Rust uw werknemers uit met de ultieme robuuste tools, volledig met aangepaste logo's, toepassingen, veiligheidsinstellingen en gegevens, beheerd door een toegewezen projectmanager zodat uw apparaten gebruiksklaar zijn zodra ze uit de doos komen.

MEER INFORMATIE

Eersteklas ondersteuning met ProServices

Onze experts voeren alle aanpassingen intern uit en adviseren u tijdens elke stap. Van het verpakken en verzenden tot de technische ondersteuning, ons gamma aan kwaliteitsvolle diensten zullen uw efficiëntie vanaf de eerste dag verhogen.

Coming Soon

ProServices beschermt

De ultieme productiviteit, overal, altijd, zonder onderbreking.

Onze onklopbare garantieopties en ongeëvenaarde levertijden in combinatie met de bewezen duurzaamheid van TOUGHBOOK-technologie zullen uw stilstandtijd verminderen en onopzettelijke schade vermijden zodat uw personeel altijd aan de slag blijft.

Meer informatie

TOUGHBOOK as a Service

De allernieuwste technologie is nu nog betaalbaarder.

TOUGHBOOK-as-a-Service is een renteloze OPEX-financieringsoplossing, gebaseerd op maandelijkse gedomicilieerde betalingen gedurende 3, 4 of 5 jaar.

Meer informatie