COMPASS for Enterprise

COMPASS for Enterprise

Uw rugged toestellen, speciaal afgestemd op zakelijk gebruik

Panasonic TOUGHBOOK-apparaten zijn speciaal ontwikkeld en ontworpen voor uw sector. Nu kunt u er zeker van zijn dat ze ook perfect aansluiten op uw zakelijke behoeften.

Met COMPASS for Enterprise kunt u erop vertrouwen dat al uw mobiele TOUGHBOOK-apparaten afgestemd zijn op zakelijk gebruik. Bepaalde Android TOUGHBOOK-apparaten zijn voorzien van een Android Enterprise Recommended-certificering. Hierdoor kunt u uw apparaten en diensten met een gerust hart beheren en inzetten, in de wetenschap dat ze voldoen aan Google's strengste zakelijke eisen.

  • Bescherm uw COSU- en COPE-apparaten om er zeker van te zijn dat ze enkel zakelijk worden ingezet


  • Verleen specifieke toegang aan één of meerdere apps en functies voor verschillende gebruikers


  • Creëer specifieke zakelijke toepassingen met TOUGHBOOK Omnia

TOUGHBOOK Omnia

Flexibele mobiliteit. Eenvoudiger.

Versnel uw digitale transformatie met onze flexibele en kostenbesparende ‘end-to-end’-aanpak op het gebied van softwareontwikkeling, mogelijk gemaakt door MCL Technologies.

Lees meer

Enterprise launcher

Activeer de werkmodus

De kioskmodus van de Panasonic Enterprise Launcher geeft u volledige controle over het gebruik van uw apparaten en zorgt ervoor dat zakelijke apparaten ook alleen zakelijk worden ingezet.

Binnenkort verwacht

Wilt u meer weten?

COMPASS for Enterprise is slechts één onderdeel van het Complete Android Services and Security-aanbod (COMPASS). COMPASS biedt alles wat bedrijven nodig hebben om rugged Android-apparaten van Panasonic in gebruik te nemen en te beheren.

Wilt u meer informatie over COMPASS for Enterprise of een andere COMPASS-onderdeel? Contacteer ons.

CONTACTEER ONS

ProServices beschermt

De ultieme productiviteit, overal, altijd, zonder onderbreking.

Onze onklopbare garantieopties en ongeëvenaarde levertijden in combinatie met de bewezen duurzaamheid van TOUGHBOOK-technologie zullen uw stilstandtijd verminderen en onopzettelijke schade vermijden zodat uw personeel altijd aan de slag blijft.

Meer informatie

TOUGHBOOK as a Service

De allernieuwste technologie is nu nog betaalbaarder.

TOUGHBOOK-as-a-Service is een renteloze OPEX-financieringsoplossing, gebaseerd op maandelijkse gedomicilieerde betalingen gedurende 3, 4 of 5 jaar.

Meer informatie