Phone number: 073-6402576

COMPASS Custom

Stem Android af op uw zakelijke behoeften

Wilt u belangrijkste processen in uw bedrijf nog efficiënter aanpakken? Maak kennis met COMPASS Custom: laat uw Android TOUGHBOOK-apparaten werken zoals u dat wilt.

Met COMPASS Custom kunt u elk aspect van uw apparaat aanpassen, van de interface tot de signaalsterkte, en van de batterijduur tot de beveiliging en opslagruimte. Met de Custom ROM kunt u elk element van het besturingssysteem instellen zoals u dat wilt, met GMS en niet-GMS uitvoeringen . Zo kunt u de prioiteiten voor uw organisatie bepalen, ongeacht de omstandigheden.

Dankzij de drie personalisatieniveaus, kunt u al uw Panasonic TOUGHBOOK-apparaten op Android een persoonlijk tintje geven, voor een ongeëvenaarde zakelijke oplossing.

Level 1 customisation

Personalisatieniveau 1

 • Ga voor een persoonlijke look & feel: een aangepast(e) startscherm, achtergrond, opstartanimatie, logo en kleurenschema
 • Installeer specifieke apps die niet verwijderd kunnen worden, zelfs niet indien het apparaat wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen
 • Bepaal zelf vooraf de instellingen
 • Custom launcher
Placeholder

Personalisatieniveau 2

 • Een aangepaste kernel met geïntegreerde drivers (bijv. speciale Bluetooth-drivers)
 • Voorzie de apparaten van third-party beveiligingsoplossingen voor ultieme beveiliging
 • Ondersteuning voor ontwikkelaars en ISV's (bijv. om accessoires van derden aan onze apparaten toe te voegen)
Level 2 customisation
Placeholder
Level 3 customisation

Personalisatieniveau 3

 • Krijg toegang tot de gehele build-omgeving

De sleutel tot ongekende productiviteit

 • Verhoog de productiviteit van uw personeel met op maat gemaakte technologie, langere batterijduur en verbeterde signaalsterkte
 • Versterk uw zakelijke uitstraling met een persoonlijke look & feel; van het startscherm van uw apparaten tot de logo's, opstartanimaties, kleurenschema's en nog veel meer

 

 • Ontlast uw IT-teams door het ‘kitting en staging’-proces te vereenvoudigen en de apparaatbeveiliging een boost te geven
 • Lever een rijke out-of-the-box gebruikerservaring

Wilt u meer weten?

COMPASS Custom is slechts één onderdeel van het Complete Android Services and Security-aanbod (COMPASS). COMPASS biedt alles wat uw organisatie nodig heeft om rugged Android-apparaten van Panasonic efficiënt in gebruik te nemen en te beheren.

Op zoek naar meer informatie over COMPASS Custom of een ander COMPASS-onderdeel? Contacteer ons.

Want to know more?

ProServices

Solution Engineering

ProServices bouwt oplossingen

Ons team van deskundige ingenieurs kunnen elke oplossing ontwerpen en leveren die uw werknemers nodig hebben, van innovatieve dockingoplossingen tot de integratie van externe producten. Aangezien alles intern wordt uitgevoerd, zal uw oplossing gegarandeerd voldoen aan onze hoge TOUGHBOOK-kwaliteitseisen.

Solution Customisation

ProServices past oplossingen aan

Rust uw werknemers uit met de ultieme robuuste tools, volledig met aangepaste logo's, toepassingen, veiligheidsinstellingen en gegevens, beheerd door een toegewezen projectmanager zodat uw apparaten gebruiksklaar zijn zodra ze uit de doos komen.

Premium Support

Eersteklas ondersteuning met ProServices

Onze experts voeren alle aanpassingen intern uit en adviseren u tijdens elke stap. Van het verpakken en verzenden tot de technische ondersteuning, ons gamma aan kwaliteitsvolle diensten zullen uw efficiëntie vanaf de eerste dag verhogen.

ProServices ProTect

ProServices beschermt

De ultieme productiviteit, overal, altijd, zonder onderbreking.

 

Onze onklopbare garantieopties en ongeëvenaarde levertijden in combinatie met de bewezen duurzaamheid van TOUGHBOOK-technologie zullen uw stilstandtijd verminderen en onopzettelijke schade vermijden zodat uw personeel altijd aan de slag blijft.

TOUGHBOOK as a Service

TOUGHBOOK as a Service

De allernieuwste technologie is nu nog betaalbaarder.

 

TOUGHBOOK-as-a-Service is een renteloze OPEX-financieringsoplossing, gebaseerd op maandelijkse gedomicilieerde betalingen gedurende 3, 4 of 5 jaar.