Phone number: 073-6402576

COMPASS Air

Gestroomlijnde systeemupdates

Updates beheren voor een heel arsenaal aan mobiele apparaten is een uitdaging, vooral met het oog op de verschillende types hardware, besturingssystemen en formaten. Met COMPASS Air wordt het beheren van updates gemakkelijk.

Alle Google-systeemupdates worden voor u ingepakt en ‘Over the air’ naar u verzonden, zodat u zelf kunt beslissen waar en wanneer u ze installeert, en op welke apparaten. Zo behoudt u zelf de volledige controle.

Update, secure and upgrade with COMPASS Air

Updaten, upgraden en beveiligen met COMPASS Air

  • Zorg dat uw apparaten zo efficiënt mogelijk werken door de laatste updates en fixes uit te rollen bij alle apparaten in uw organisatie
  • Ontvang overal updates ongeacht waar u bent, via wifi of 3G/4G
  • Voer updates gemakkelijk en efficiënt uit op geselecteerde apparaten
  • Ontvang regelmatig COMPASS Security-updates via FOTA (optie)
Placeholder

Wilt u meer weten?

COMPASS Air is slechts één onderdeel van het Complete Android Services and Security-aanbod (COMPASS). COMPASS biedt alles wat uw organisatie nodig heeft om rugged Android-apparaten van Panasonic in gebruik te nemen en te beheren.

Wilt u meer informatie over COMPASS Air of een andere COMPASS-onderdeel? Contacteer ons.

Want to know more?

ProServices

Solution Engineering

ProServices bouwt oplossingen

Ons team van deskundige ingenieurs kunnen elke oplossing ontwerpen en leveren die uw werknemers nodig hebben, van innovatieve dockingoplossingen tot de integratie van externe producten. Aangezien alles intern wordt uitgevoerd, zal uw oplossing gegarandeerd voldoen aan onze hoge TOUGHBOOK-kwaliteitseisen.

Solution Customisation

ProServices past oplossingen aan

ust uw werknemers uit met de ultieme robuuste tools, volledig met aangepaste logo's, toepassingen, veiligheidsinstellingen en gegevens, beheerd door een toegewezen projectmanager zodat uw apparaten gebruiksklaar zijn zodra ze uit de doos komen.

Premium Support

Eersteklas ondersteuning met ProServices

Onze experts voeren alle aanpassingen intern uit en adviseren u tijdens elke stap. Van het verpakken en verzenden tot de technische ondersteuning, ons gamma aan kwaliteitsvolle diensten zullen uw efficiëntie vanaf de eerste dag verhogen.

ProServices ProTect

ProServices beschermt

De ultieme productiviteit, overal, altijd, zonder onderbreking.

 

Onze onklopbare garantieopties en ongeëvenaarde levertijden in combinatie met de bewezen duurzaamheid van TOUGHBOOK-technologie zullen uw stilstandtijd verminderen en onopzettelijke schade vermijden zodat uw personeel altijd aan de slag blijft.

ProServices ProTect

TOUGHBOOK as a Service

De allernieuwste technologie is nu nog betaalbaarder.

 

TOUGHBOOK-as-a-Service is een renteloze OPEX-financieringsoplossing, gebaseerd op maandelijkse gedomicilieerde betalingen gedurende 3, 4 of 5 jaar.