TOUGHBOOK Edge – services op maat die passen bij uw expertise

TOUGHBOOK Edge is ons speciale programma voor gespecialiseerde resellers van TOUGHBOOK-tablets en -handhelds.

Om u te helpen het volledige potentieel van de handheld markt te benutten, krijgt u via ons online portal toegang tot de uitgebreide voordelen van TOUGHBOOK Edge, ondersteund door de service van ons partnerteam.

Voordelen die zijn afgestemd op uw bedrijf

TOUGHBOOK Engage is onderverdeeld in drie categorieën, die niet alleen de expertise van uw handheld- en tabletbedrijf en weerspiegelen, maar ook de manieren waarop wij uw klantenrelaties kunnen versterken.

Edge Premier

Als Edge Premier-partner – de hoogste categorie van het programma – heeft u toegang tot online training, partner webinars en nog veel meer. U komt ook in aanmerking van marketingfondsen ter ondersteuning van uw groei. Van cruciaal belang is echter dat Edge Premier-partners niet alleen exclusieve toegang hebben tot gekwalificeerde leads, maar ook profiteren van de waardevolle ondersteuning van een speciale TOUGHBOOK Sales Engineer. Zo bent u de concurrentie altijd een stap voor.

Download de programmabrochure van EDGE >>

Edge Certified

Als u Edge Certified-partner wordt, promoten wij uw bedrijf op onze website, zodat u het hele jaar door zichtbaar bent voor honderdduizenden potentiële nieuwe klanten. En dat niet alleen. U komt ook in aanmerking voor marketingfondsen en profiteert van persoonlijke uitnodigingen voor exclusieve partnerevents, waarbij u unieke informatie krijgt over onze toekomstplannen en productontwikkelingen.

Download de programmabrochure van EDGE >>

Edge Registered

Onze Edge Registered-partners profiteren al meteen vanaf de eerste dag. Snelle registratie van transacties en toegang tot sales- en marketingmiddelen zijn enkele van de vele voordelen die wij u bieden, samen met online salestraining en pre-sales technische ondersteuning. Met een officieel TOUGHBOOK Partner-certificaat en -logo kunt u uw partnerstatus bekend maken aan de rest van de wereld.

Download de programmabrochure van EDGE >>