Phone number: 073-6402576
  • Evolved to adapt

    TOUGHBOOK G2
    10.1” fully rugged Windows 11 Pro tablet

TOUGHBOOK G2

Survival of the toughest

Een nieuwe soort apparaat is geëvolueerd. Ergonomisch. Personaliseerbaar Klaar voor alles, waar dan ook.

De TOUGHBOOK G2 afneembare tablet is de culminatie van meer dan 25 jaar ervaring en expertise in rugged toestellen, een product gebouwd op de feedback van klanten. En het is net zo aanpasbaar, als dat het rugged is. Wissel functionaliteiten snel uit dankzij snel configureerbare gadgetinterfaces. Dankzij achterwaartse compatibiliteit met de meeste legacy-ecosystemen en docks, plus toekomstige uitbreidbaarheidsopties, is het een kostenefficiënte en duurzamere oplossing. En dankzij Windows secured-core-technologie, biometrische bescherming en quick-release opslaghardware is het ook geruststellend veilig.

Even veelzijdig als wat je werk ervan vereist

G2 tablet

Tablet

G2 2-in-1

2-in-1

'Click and go' met optioneel toetsenbord

Het 2-in-1 afneembare toetsenbordontwerp betekent dat uw veldwerkers de Toughbook G2 van kantoor (in laptopmodus) naar hun voertuig (in een voertuigdock) kunnen brengen en vervolgens rechtstreeks in de actie kunnen (als tablet).

Click and go
snel aanpasbaar

Snel aanpasbaar voor iedere omgeving

Configureerbare interfaces (twee uitbreidingsgebieden) stellen uw team in staat om snel en eenvoudig functies uit te wisselen - van HF-RFID, smartcard en barcodelezer tot 2e LAN-poort, echte seriële poort, thermal imaging en extra USB 2.0-poorten. Met 20 mogelijke combinaties is het altijd klaar, wat de opdracht ook is.

Compatibel met legacy systemen, maar met uitbreidbare features voor de toekomst

Compatibel met de meeste bestaande accessoires en voertuigdocks. Voeg functies toe naarmate uw behoeften in de toekomst veranderen, zonder dat u uw hele Toughbook-ecosysteem hoeft te herzien. Beter voor ROI, en ook duurzamer.

Achterwaartse Compatibiliteit
geen apparaatstoringen meer

Geen apparaatstoringen, downtime of onderbroken werk meer

Vanaf de grond af aan ontworpen om onderweg en in ruwe omgevingen te worden gebruikt, getest volgens militaire standaard (MILSTD810H) en officieel IP65-geclassificeerd voor water- en stofbestendigheid. De Toughbook G2 overleeft ook vallen, stoten, trillingen, extreme temperaturen en meer. En met de optionele 4G LTE/5G voor geoptimaliseerde connectiviteit, een batterijduur tot 18,5 uur met een grote batterij en een optionele batterij hot-swap voor continu gebruik, kan uw team altijd communiceren, toegang krijgen tot kritieke informatie en in realtime rapporteren wanneer ze onderweg zijn.

Enterprise security

Microsoft Secured Core-PC-technologie (in alle drie de Windows-producten) biedt apparaat-, identiteits- en gegevensbescherming op alle niveaus: hardware, firmware en software. De Windows Hello-compatibele webcam van de Toughbook G2 maakt biometrische gebruikersauthenticatie mogelijk , terwijl quick-release SDD en smartcard- en HF-RFID-lezeropties helpen de bedrijfskritische gegevensbeveiliging verder te verbeteren.

bedrijfsbeveiliging
aanvullende accessoires

Aanvullende accessoires, voertuigsystemen en docks

Robuust en grondig getest, voor maximaal gemak en veiligheid in het veld. Op maat gemaakt en ontworpen om te passen bij uw manier van werken.

Verwezenlijk vandaag nog het ware potentieel van uw apparaten. Ontdek hier de Toughbook accessoires en voertuigsystemen.

Leer meer over de Toughbook G2

G2 standaard

TOUGHBOOK G2 Standaard

G2 Quick Release

TOUGHBOOK G2
Quick-release SSD


Heeft u vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren. Een van onze Panasonic-experts helpt u graag verder.

CONTACTEER ONS HIER >

Klaar om te helpen

man houdt Toughbook vast

Utilities

Gebruik als een mobiele dataterminal (MDT) gemonteerd aan de voorkant van voertuigen om te communiceren met het hoofdkantoor, en vervolgens als een demontabele multitool voor digitale inspectie en onderhoud in het veld. Voer nauwkeurige documentatie en beoordelingen uit met de G2 dankzij de camera op de achterzijde of thermische camera en gebruik vervolgens het afneembare toetsenbord met achtergrondverlichting om eenvoudig rapporten te maken.

werkman gebruikt Toughbook

Onderhoud en reparatie

Gebruik voor planning, onderhoud, reparatie, inspectie en rapportage. Bekijk eenvoudig bouwplaatsplannen; schade aan faciliteiten of leidingen inspecteren en nauwkeurig registreren met behulp van de camera en warmtebeelden; bereik en deel probleemloos informatie van en met HQ; registreer eenvoudig handtekeningen van klanten en scan barcodes.

"Gebouwd om te gaan waar Surface Pro's en iPads zich op glad ijs begeven ... het is een geweldige robuuste oplossing die je niet in de steek laat onder zware omstandigheden"

Toughbook G2 recensie

PC Mag, september 2021

quote afbeelding

Al meer dan 25 jaar opnieuw definiëren

Enkele van de meest duurzame computers die er bestaan

De laagste uitvalpercentages van de pc-industrie en 7 keer betrouwbaarder dan het branchegemiddelde.

Zwaargewichten in een licht jasje

Ondanks robuustheid van militaire kwaliteit, zijn ze de lichtste en meest compacte van hun soort.

Batterijen die lang meegaan

Met operationele mogelijkheden tot 40 uur en opties voor hete en warme swap kunnen ze meerdere diensten en meerdere werknemers aan.

Altijd verbonden in het veld

LAN, Bluetooth, 4G/5G, GPS en geoptimaliseerde antennes.

Superieure schermen

Geharde, antireflecterende multi-touch schermen met handschoenondersteuning voor ongestoorde, moeiteloze bediening. Binnen en buiten. In welke belichting dan ook. Ongeacht het weer.

Eén aanspreekpunt – een wereld aan service

U wordt ondersteund van concept tot uitrol tot het einde van gebruik, of u nu maatwerk, technisch advies, beheer, standaard verlengde garanties van 3 en 5 jaar of voertuigintegratie nodig hebt.

Beproefd. Getest. Betrouwbaar.

Uitgeroepen tot de meest vertrouwde leverancier van pc-oplossingen in Europa en Noord-Amerika.

Gespecialiseerde accessoires

Smartcard- en vingerafdruklezers, barcodescanners, styluspennen, draagbare printers, spraakaccessoires en meer.

Onovertrefbare waarde

Toughbook levert de laagste total cost of ownership (TCO) in mobile computing. (Bekijk hier onze TCO calculator). En een haalbare return on investment (ROI) in het eerste jaar alleen al. Lees hier meer in onze korte whitepaper.

Support die verder gaat dan de hardware

Ons Panasonic ProServices-team ondersteunt klanten van concept tot implementatie tot het einde van het gebruik en verder. En onze standaardgaranties van 3 jaar en 5 jaar bieden langere ondersteuning dan al het andere op de markt, met enkele van de snelste reparatie- en vervangingstijden voor apparaten.

maatwerk

Op maat gemaakt: branding, app-ontwikkeling en meer

apparaatbeheer

Apparaatbeheer en -management

geoptimaliseerde beveiliging

Geoptimaliseerde beveiliging

Garanties

Allesomvattende en uitgebreide garanties

voertuig

Voertuigintegratie

derde partij

Gecertificeerde software van derden

software

Softwareontwikkeling

gebruikerstraining

Gebruikerstraining en technisch advies

wereldwijd toonaangevende Microsoft-beveiliging

Toonaangevende Microsoft-beveiliging

Windows®-bescherming en productiviteit

Onze Toughbook Windows-apparaten kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande infrastructuur. Geïnstalleerd met de nieuwste beveiligde Windows-technologie, inclusief vingerafdruklezers, gezichtsherkenningssoftware en geoptimaliseerde BIOS-firmware.

U kunt niet alleen uitkijken naar verbeterde efficiëntie, maar ook naar apparaat-, identiteits- en gegevensbescherming op alle niveaus - hardware, firmware en software - in uw hele wagenpark.

Rugged en paraat

Toughbook G2

Toughbook G2 Standaard

G2 Quick Release

TOUGHBOOK G2
Quick Release SSD


Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen. Onze Panasonic-experts helpen u graag verder.

CONTACTEER ONS HIER >