Phone number: 073-6402576
  • Business critical meets fully adaptable

    TOUGHBOOK A3

    10.1" fully rugged tablet

Toughbook A3

Wat het werk ook is. Waar het je ook brengt.

Het vinden van een tablet die flexibel genoeg is om in uw workflow te passen, maar die sterk genoeg is voor zware veldactiviteiten, kan een lastige en onvermoeibare taak zijn. Daarom hebben we de Toughbook A3 uitgevonden.

Het nieuwste Android-besturingssysteem wordt verpakt in een volledig robuuste en toch lichte 10,1"-behuizing en wordt geleverd met langdurige softwareondersteuning en ingebouwde, aanpasbare hardware. Bovendien is het klaar voor gebruik, direct uit de doos.

Uw bedrijf heeft net zijn tabletmatch gevonden.

Beeld in topkwaliteit

Wanneer je regelmatig roteert tussen binnen en buiten, dag en nacht, goed en slecht weer, moet je scherm probleemloos reageren.

Met een 10,1" professioneel antireflectiescherm biedt de Toughbook A3 heldere beelden in zowel fel zonlicht als schemerige instellingen, en hoewel hij versterkt is, reageert hij op je vinger, handschoen en pen (zelfs in natte omstandigheden).

Het grotere scherm (WUXGA-resolutie of beeldverhouding van 1920 x 1200) toont meer woorden, spreadsheets, technische tekeningen, code en zakelijke apps. Dus minder moeilijk kijken, scrollen en schakelen – meer productiviteit.

voortreffelijkheid
past perfect

De perfecte fit voor de manier waarop u werkt

De Toughbook A3 wordt geleverd met meerdere configuratie- en aanpassingsopties - voorzieningen voor barcode- en smartcardlezers en extra USB's; met maximaal vijf gadgetcombinatiemogelijkheden. Volledig rugged is het misschien, maar er is geen compromis op het gebied van flexibiliteit. Camera's voor en achter, een luide stereoluidspreker voor eenvoudige communicatie via sirenes, verbeterde spraakherkenning tijdens het rijden en een speciale GPS maken het een intuïtieve, multitasking, mobiele digitale tool voor uw frontlinieteams.

Beproefd, getest en sterk

Vanaf de grond af aan ontworpen om onderweg en in ruwe omgevingen te worden gebruikt, getest volgens militaire standaard (MILSTD810H) en officieel IP65-geclassificeerd voor water- en stofbestendigheid. De robuuste Toughbook A3 is ook bestand tegen vallen (tot 1,5 meter niet minder), stoten, trillingen, extreme temperaturen en meer. Zo staat je team altijd klaar. Geen apparaatstoringen meer. Geen downtime meer. Geen onderbroken werk meer.

uitgetest
meer

Haal meer uit je dag

Er is 4G LTE voor geoptimaliseerde connectiviteit en een batterijduur tot 15 uur, met hot-swap-opties. De Toughbook A3 is slank, lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen en kan gemakkelijk in voertuigen worden geïntegreerd. Zo kan uw team altijd communiceren, toegang krijgen tot kritieke informatie en in realtime rapporteren wanneer ze onderweg zijn... voor de gehele duur van hun dienst.

Aanvullende accessoires, voertuigsteunen en docks

Robuust en grondig getest, voor maximaal gemak en veiligheid in het veld. Gebouwd voor gebruik en ontworpen om te passen bij de manier waarop u werkt.

Realiseer vandaag nog het ware potentieel van uw apparaten. Ontdek hier de Toughbook accessoires en voertuigsteunen.

Accessoires

Ontdek de Toughbook A3 verder

Toughbook A3


Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen. Een van onze Panasonic-experts helpt u graag verder.

NEEM HIER CONTACT MET ONS OP >

Klaar voor gebruik

utilites

Utilities

Communiceer eenvoudig met het hoofdkantoor en optimaliseer routes wanneer u onderweg bent, en gebruik ze vervolgens als een demontabele digitale inspectie-, onderhouds- en rapportagemultitool in het veld. Snel toegang tot handleidingen en instructies op locatie; nauwkeurige documentatie en beoordelingen maken met de Toughbook A3-camera; leg eenvoudig handtekeningen van klanten vast of scan barcodes en maak je nooit zorgen dat je je apparaat tijdens het werk moet opladen - 15 uur batterijduur en hot swap-opties zorgen daarvoor.

brand

Noodhulpdiensten

Gebruik in trainingsscenario's en voor het bijhouden van bedrijfsmiddelen. Of als mobiele dataterminal (MDT) voorin cabines en vervolgens als demontabele risico-informatietablet (RIT) achterin voertuigen (het grote display van het apparaat maakt het gemakkelijker om belangrijke weers-, gebouw-, locatie- of patiëntinformatie te bekijken). Neem de volledig robuuste Toughbook A3 mee naar het hart van de actie zonder u zorgen te hoeven maken over de duurzaamheid of de beveiliging van uw gevoelige gegevens.

"Het Toughbook A3-apparaat viel meteen op als anders. Het was een veel gepolijster en completer pakket qua design en robuustheid. In onze omgeving wisten we dat we een robuust apparaat nodig hadden, maar het is een beetje een mijnenveld om een product te selecteren dat robuust is, de juiste functies heeft en toekomstbestendig genoeg is om ons minstens 5 jaar mee te gaan."

Robert Haigh

IT-directeur, Het Pallet Netwerk (TPN)

quote afbeelding

Al meer dan 25 jaar rugged herdefiniëren

Enkele van de meest duurzame computers die er bestaan

De laagste uitvalpercentages van de pc-industrie en 7 keer betrouwbaarder dan het industriegemiddelde.

Zware kracht in een licht jasje

Ze zijn misschien robuust op militair niveau, maar ze zijn de lichtste en meest compacte in hun soort.

Batterijen die lang meegaan

Met operationele mogelijkheden tot 40 uur en opties voor hot- en warm-swap kunnen ze meerdere diensten en meerdere werknemers aan.

Altijd verbonden in het veld

LAN, Bluetooth, 4G/5G, GPS en geoptimaliseerde antennes.

Superieure schermen

Versterkte, antireflecterende multi-touch schermen met handschoenondersteuning voor ongestoorde, naadloze bediening. Binnen en buiten. Wat het licht ook is. Ongeacht het weer.

Eén aanspreekpunt – een wereld van dienstbaarheid

U wordt ondersteund van concept tot uitrol tot einde van gebruik, of u nu maatwerk, technisch advies, beheer, standaard verlengde garanties van 3 jaar en 5 jaar of voertuigintegratie nodig hebt.

Beproefd. Getest. Vertrouwd.

Uitgeroepen tot de meest vertrouwde leverancier van pc-oplossingen in Europa en Noord-Amerika.

Speciale accessoires

Smartcard- en vingerafdruklezers, barcodescanners, styluspennen, draagbare printers, spraakaccessoires en meer.

Onverslaanbare waarde

Toughbook levert de laagste total cost of ownership (TCO) in mobile computing. (Bekijk hier onze TCO calculator). En een haalbare return on investment (ROI) alleen al in het eerste jaar. Lees hier meer in onze korte whitepaper.

Ondersteuning die verder gaat dan de hardware

Ons Panasonic ProServices-team ondersteunt klanten van concept tot implementatie, tot het einde van het gebruik en daarna. En onze standaardgaranties van 3 jaar en 5 jaar bieden langere ondersteuning dan al het andere op de markt, met enkele van de snelste reparatie- en vervangingstijden voor apparaten.

maatwerk

Customizatie: branding, app-ontwikkeling en meer

apparaatbeheer

Bewaking en beheer van apparaten

geoptimaliseerde beveiliging

Geoptimaliseerde beveiliging

Garanties

Uitgebreide en complete garanties

voertuig

Voertuigintegratie

derde partij

Gecertificeerde software van derden

software

Softwareontwikkeling

gebruikerstraining

Gebruikerstraining en technisch advies

kompas

Wat als je Android nog beter zou kunnen maken?

De perfecte fit voor je team

COMPASS – de geavanceerde software van Panasonic – laat Android meer doen voor uw bedrijf, op basis van uw specifieke en unieke behoeften. Van apparaatbeheer op afstand tot beveiliging tot aanpassing, COMPASS is ontworpen om het Android-besturingssysteem op uw Toughbook-apparaten te verbeteren, om mobiel werken productiever, winstgevender en veiliger te maken.

Ontdek de Toughbook A3 verder

Toughbook A3


Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen. Een van onze Panasonic-experts helpt u graag verder.

NEEM HIER CONTACT MET ONS OP >