Phone number: 073-6402576

Solution Customisation

Personaliseer uw TOUGHBOOK-oplossing voor uw merk en bedrijf

Nadat we uw perfecte TOUGHBOOK-oplossing hebben samengesteld, bieden we u de mogelijkheid deze aan te passen aan uw exacte merk- en bedrijfsbehoeften.

 

Uw TOUGHBOOK op maat

  • Personalisatie met uw merk
  • Images
  • Applicaties
  • Beveiligingsinstellingen
  • Gegevens
Branding

Personalisatie met uw merk

Zorg dat men u overal herkent

Zorg ervoor dat uw merk prominent aanwezig blijft met uw bedrijfslogo zichtbaar aan de buitenkant van uw TOUGHBOOK-apparaat.

Custom BIOS Creation

Aangepaste BIOS-instellingen

Start op uw manier en veilig

Alles, van de voorconfiguratie van standaard BIOS-instellingen af fabriek tot een complete aangepaste BIOS-service, met individueel gespecificeerde instellingen. Omvat testen en kwaliteitsborging uitgevoerd op alle niveaus.

Custom Image Creation

Ontwikkeling van een image op maat

Consistente configuratie

Onze experts werken met u samen om een image op maat te ontwikkelen dat een perfecte integratie met uw interne processen en IT-infrastructuur garandeert.

Custom Image Creation

Image Deployment Services

Onmiddellijke productiviteit

We hebben verschillende methodes voor het klonen en implementeren van uw bedrijfsimage zodat uw TOUGHBOOK-apparaten klaar zijn voor gebruik zodra u ze ontvangt. Dit betekent een soepelere, snellere uitrol, minder uitvaltijd en verbeterde consistentie tussen organisaties.

Windows Autopilot

Windows Autopilot

Start op. Log in. Aan het werk.

Een eenvoudig, in de cloud beheerd hulpprogramma waarmee u uw TOUGHBOOK-apparaat volledig kunt configureren en aanpassen voordat het naar de eindgebruiker wordt verzonden. Voor de gebruiker betekent dit de beste out-of-the-box-ervaring: ze loggen in en kunnen binnen enkele minuten aan de slag. Geen interventie van IT vereist.

Solution Kitting

Het verpakken van een totaaloplossing

Uw perfecte pakket

Als u extra gereedschap en technologie nodig heeft als onderdeel van uw TOUGHBOOK-oplossing, bieden we een verscheidenheid aan sets aan - met alle componenten in één doos - tot volledig op maat gemaakte diagnosesets in koffers met uw merk erop.

protect

ProServices beschermt

De ultieme productiviteit, overal, altijd, zonder onderbreking.

Onze onklopbare garantieopties en ongeëvenaarde levertijden in combinatie met de bewezen duurzaamheid van TOUGHBOOK-technologie zullen uw stilstandtijd verminderen en onopzettelijke schade vermijden zodat uw personeel altijd aan de slag blijft.

toughbook

TOUGHBOOK as a Service

De allernieuwste technologie is nu nog betaalbaarder.

TOUGHBOOK-as-a-Service is een renteloze OPEX-financieringsoplossing, gebaseerd op maandelijkse gedomicilieerde betalingen gedurende 3, 4 of 5 jaar.