Phone number: 073-6402576
  • FZ-B2

    Fully rugged, fanless Android™ Tablet with 7" outdoor display

Panasonic Toughbook lanceert de Toughpad FZ-B2 op ICT en Logistiek

Panasonic breidt robuuste Toughpad 7 inch-serie voor professioneel gebruik uit

Panasonic Toughbook lanceerde vandaag tijdens de vakbeurs ICT & Logistiek in Utrecht haar meest krachtige en multi-inzetbare, professionele Android-tablet, de Toughpad FZ-B2. De tablet wordt gekenmerkt door een lange batterijduur, uitstekende schermleesbaarheid en een flexibele uitbreidingsmodule. De robuuste FZ-B2 is ideaal voor mobiel professioneel gebruik van lichte applicaties of voor bedrijven die inzetten op open source besturingssystemen.

De fanless Toughpad FZ-B2 behoort tot de meest krachtige en best presterende 7 inch Android-tablets in de markt. Het toestel draait op AndroidTM 4.4 en beschikt over de nieuwste Intel® Celeron® Processor N2930 (Quad Core - tot 2.16 GHz), 2 GB RAM geheugen en 32 GB schijfruimte. Op de Toughpad FZ-B2 kan tot 7 uur* gewerkt worden dankzij de vervangbare/verwisselbare batterij. Met behulp van hot swappable-batterijfunctie die in de uitbreidingsmodule kan worden geïntegreerd gaat de FZ-B2 zelfs nog langer mee.

Hoge beeldkwaliteit

Met haar capacitieve 5 finger multitouch WXGA-scherm (1280x800) biedt de Toughpad FZ-B2 een hoge beeldkwaliteit. Het toestel beschikt over een extra grote kijkhoek, versterkt anti-reflecterend glas, een hoge contrastratio en een hoge helderheid (500 cd/m2). De FZ-B2 is bovendien bestand tegen valpartijen van 150 cm, tegen stof en water (IP65) en zelfs tegen extreme temperaturen (-10 tot +50°C).

Voor professionals

De Toughpad FZ-B2 weegt slechts 540 gram en is amper 18 mm dik. Daarnaast beschikt het toestel standaard over moderne WLAN 802.11AC-technologie, Bluetooth® v4.0, front web-camera met microfoon en 5MP rear-camera. Bovendien is de Toughpad voorzien van een USB 3.0-, micro-SD-, Headset-, DC-In- en micro-SIM-poort. De FZ-B2 is flexibel in te zetten in iedere situatie dankzij de uitbreidingsmodule waarmee de tablet geschikt kan worden gemaakt voor gespecialiseerde functies. Zo kunnen een 2D-barcode scanner, Smartcard reader, WWAN voorzien van recente Gobi 5000-technologie, pass through-antenne voor voertuigen en een hot swappable-batterijfunctie eenvoudig geïntegreerd worden.

Sectorspecifieke accessoires
Met de FZ-B2 breidt Panasonic haar Toughpad 7 inch-serie voor professioneel gebruik uit. De serie bestaat daarnaast uit de FZ-M1 en de FZ-M1 Value met Windows 8.1. Interessant detail voor bedrijven is dat alle 7 inch toestellen van Panasonic Toughpad dezelfde form factor delen, waardoor de vele beschikbare accessoires (zoals docks, chargers en holsters) op ieder model passen.

De Toughpad FZ-B2 is verkrijgbaar vanaf december 2014. Gedetailleerde productspecificaties zijn te vinden op de productpagina van de Toughpad FZ-B2. Voor prijzen en beschikbaarheid, gelieve 073-6402576 of toughbook.benelux@eu.panasonic.com te contacteren

* Gemeten bij een LCD-helderheid van 150 cd/m², waarbij de webbrowser om de 20 seconden werd vernieuwd via WLAN. De batterijduur is afhankelijk van de gebruikssituatie en de aangekoppelde tools.