Panasonic Toughbook Whitepapers & Opiniestukken - Computer Product Solutions | Panasonic Business

Panasonic Toughbook Whitepapers & Opiniestukken

We werken samen met gerenommeerde instituten en sectorexperts om inzichten te krijgen in de  in de zakelijke IT-wereld. Deze onderzoeken zijn gebaseerd op direct contact met klanten en grondige marktanalyse en vormen hierdoor een ideale informatiebron  als u IT-investeringen moet overwegen.
Onze rapporten, onderzoeken en opiniestukken vindt u hieronder.

 • Een kwestie van vertrouwen. Een tevredenheidsonderzoek bij inkopers naar leveranciers van robuuste mobiele computers, 2018

  De keuze voor de juiste leverancier van mobiele computers is voor elke organisatie een kritieke beslissing. De leverancier moet op elk moment tijdens de levenscyclus van het product het juiste advies en de juiste ondersteuning kunnen leveren.

 • Consumer devices vallen in de bedrijfsomgeving dubbel zo vaak uit als zakelijke devices

  De consumerisation zet stevig door in de IT-sector. Daarom strijden traditionele leveranciers van pc's en laptops om marktaandeel op de business markt.  Grote consumermerken zoals Apple en Samsung claimen dat werknemers de gebruikerservaring van consumentenapparatuur nu ook vertaald willen zien in hun zakelijke “werkapparatuur”. Hierdoor weten de decisionmakers in het bedrijfsleven bij het kiezen van tools voor hun medewerkers niet meer goed raad met de vervagende grenzen tussen zakelijke apparatuur en mobiele consumentenapparatuur.
  Ontdek in dit opiniestuk waarom de keuze tussen consumentenapparatuur of professionele apparatuur een zakelijke beslissing moet zijn.

 • Een benchmarktest van robuuste handheld-tablets van Panasonic Toughpad. 2016

  Het onafhankelijke marktonderzoeksbureau Opinion Matters heeft een benchmarktest met drie verschillende handheld tablets uitgevoerd en heeft daarvoor acht mobiele medewerkers uitgenodigd die tijdens hun werk dagelijks mobiel scannen met tablets (pakketbezorgers, magazijnmedewerkers, medewerkers van post- en koeriersdiensten en logistiek medewerkers in de retail).

 • Opkomst van de hybrides:. 2015

  Ondanks de voorspelling dat tablets een revolutie zouden gaan teweegbrengen in het mobiel werken, blijkt uit ons recent onderzoek dat Europese mobiele medewerkers nog steeds de voorkeur geven aan de laptop. Het staat ook niet ter discussie dat de tablet weliswaar een aanzienlijk stuk van de markt heeft verworven en dat er beroepen zijn waarbij tablets geschikter blijken te zijn.

 • VDC Whitepaper: Realising the Gift of Time. 2014

  Considering deploying tablets to your mobile workforce? Then don’t miss the latest essential findings from analyst group VDC Research, exclusively available from Panasonic Toughbook.

 • TBR Tablet Whitepaper 2014

  The top three purchase drivers: See why rugged tablets like Panasonic Toughpad are leading the way in the IT industry

 • Secret Saboteur Whitepaper 2013

  So are you among the ranks of ‘secret saboteurs’? Find out just how deeply passions run – and why ‘bring your device' may not be the best option for businesses and organisations looking to deploy mobile IT throughout their workforces - in our free industry whitepaper 

 • Tablet Troubles Whitepaper 2013

  Recent research has shown that British businesses are paying a high price for the introduction of consumer tablet PCs into the workplace, with 47% of users experiencing tablet failures in the past two years. So what’s causing such difficulties? And what’s the solution to this costly problem?

 • Zorgen tablets voor een productiviteitsrevolutie in Europa?

  Dit rapport werd uitgevoerd in opdracht van Panasonic en omvat het resultaat van een kwantitatief onderzoek in 9 landen onder tabletaankopers en-gebruikers bij bedrijven met meer dan 50 gebruikers. De studie werd uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Benelux, Italië, Spanje, Rusland, Turkije en Polen en onderzoekt in welke mate werkgevers en werknemers vinden dat het gebruik van tablets heeft bijgedragen tot meer efficiëntie en productiviteit in hun werk.