Toughbook domineert de Europese markt.

Als u kiest voor een Toughbook staat u niet alleen.

Nieuwe cijfers van de analisten van de VDC Research Group tonen aan dat Toughbook het leidende merk is voor robuuste computers in Europa.

In de marktsector voor large form factor robuuste computers, een sector die notebooks, converteerbare laptops, tablet PC's en boordcomputers voor voertuigen bevat, werd 47,1% van alle eenheden van Panasonic afgenomen. In de specifiekere markt voor robuuste notebooks domineerden Toughbooks de markt met een aandeel van 72,9%.

Zelfs in moeilijke tijden zijn de waarden van het Toughbook merk hoog gebleven. Zoals David Keith, directeur mobiel en draadloos gebruik bij VDC opmerkt: “De fundamentele onderdelen van robuuste mobiele computeroplossingen – als je het hebt over het verbeteren van de productiviteit van personeel met missiekritieke mobiele toepassingen – blijven financieel gezond en er wordt verwacht dat de markt weer aantrekt in 2010”; een mogelijkheid die Panasonic volgens hem “aan zal pakken als een gevestigd bedrijf.”  Uiteindelijk danken we ons succes echter aan onze klanten. “Met Toughbook computers kunnen bedrijven hun werknemers op het voorfront veilige en betrouwbare toegang geven tot gegevens en toepassingen, vervangt vaak pen en papier, verandert hun manier van werken volledig en verhoogt hun productiviteit.” zegt Toughbook marketingdirecteur Stephen Yeo.  als een Toughbook zich volledig kan ontplooien in moeilijke omstandigheden, is dat omdat wij bedrijven helpen dat ook te doen.