Auto-industrie

Verandert de manier waarop de auto-industrie werkt

Of het nu voor onderzoek en ontwikkeling is voor motoren en voertuigen, voor computersimulaties en optimalisatie, of voor meten, opnemen en evalueren van telemetriegegevens tijdens testritten is, Toughbooks, uitgerust met Intel® Core™ i5 vPro™ processor, zijn het ideale hulpmiddel voor alle disciplines in de auto-industrie.

Dankzij hun robuuste ventilatorloze ontwerp en verzegelingen voor de externe poorten zijn de toestellen van onze Fully-Ruggedized serie bestand tegen stof en water, alsook vibraties en schokken (MIL-STD 810G en IP65)¹,². Zij zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden en daarom ideaal voor on-site voertuigdiagnose op het terrein. Bovendien weerstaan zij vallen en schokken op hobbelige testparcours alsook vuile werkplaatsen.

Ideaal voor de autoverhuurindustrie

In iedere fase van het autoverhuurproces, voor én na, kunnen Toughbooks een voorheen ongezien serviceniveau bieden. Danzij de draadloze connectiviteit, geïntegreerde mogelijkheden voor gegevensverwerking en hun vermogen om op het terrein te blijven werken, zorgt Toughbook ervoor dat klanten van een autoverhuurbedrijf kunnen rekenen op een uitzonderlijke service.

Betrouwbaar en duurzaam


Het robuuste ontwerp met kenmerken zoals flexibel opgehangen LCD schermen, sterke scharnieren en HDD's die beschermd zijn tegen schokken, maken dat Toughbooks extreem lang meegaan en ongevoelig zijn voor uitval, defecten en dure reparaties. Hun totale kost voor de gehele levensduur is daarom flink lager dan die van conventionele mobiele apparaten (Total Cost of Ownership).

Dit zijn enkel de technische feiten.
Graag tonen wij u hoe Toughbooks de klus voor u kunnen klaren.

Ontdek hoe zij organisaties zoals de uwe ondersteunen. En hoe zij u kunnen helpen de belangrijkste uitdagingen waar u voor staat te overwinnen.

¹ Getest door een onafhankelijk extern laboratorium volgens de MIL-STD-810G Methode 516.6 Procedure IV test voor een val tijdens transport.
² Getest door een onafhankelijk extern laboratorium volgens IEC 60529, hoofdstukken 13.4, 13.6.2, 14.2.5 en 14.3.

 

Bouw

Verandert de manier waarop de bouw werkt

De bouwindustrie en moeilijke, uitdagende omgevingen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In de verschilende beroepen, van technici, monteurs tot architecten, is er grote behoefte aan toegang tot gegevens, tekeningen en documentatie op het terrein.

Dit is waar een Toughbook, uitgerust met Intel® Core™ i5 vPro™ processor, in zijn element is.

Dankzij hun connectiviteit van wereldklasse, prestatie, draagbaarheid en ongeëvenaarde zorgen zij ervoor dat professionals in de bouwsector  meer dan ooit bereiken op het terrein. De papiermolen wordt overbodig gemaakt. Het weer – dit kan regen of sneeuw zijn, maar ook felle zon – hindert de voortgang niet en veroorzaken geen onnodig stilliggen. De noodzaak om meerdere apparaten bij te hebben is niet langer relevant.

Toughbooks helpen bouwbedrijven eenvoudigweg om productiever, efficiënter en winstgevender te worden.

Dit zijn enkel de technische feiten.
Graag tonen wij u hoe Toughbooks de klus voor u kunnen klaren. 

Ontdek hoe zij organisaties zoals de uwe ondersteunen. En hoe zij u kunnen helpen de belangrijkste uitdagingen waar u voor staat te overwinnen 

¹ Getest door een onafhankelijk extern laboratorium volgens IEC 60529, hoofdstukken 13.4, 13.6.2, 14.2.5 en 14.3
Defensie

Verandert de manier waarop defensie werkt

Onfeilbare prestaties, in de meest onherbergzame omstandigheden, tegen meeste efficiënte kosten. Dit is de uitdaging voor organisaties in defensie.

En deze uitdaging gaan Toughbook, uitgerust met Intel® Core™ i5 vPro™ processor, met plezier aan. Hoe? Omdat zij kunnen werken in omstandigheden waar andere apparaten falen. Dankzij hun capaciteit om professionals op het terrein te verbinden met gegevens, toepassingen en ondersteuningsteams op kantoor, ongeacht de situatie. En omdat zij meerdere functies kunnen vervullen in de meest mobiele en betrouwbare form factors en hierdoor tijd, moeite en kosten besparen.

Graag laten wij u zien hoe Toughbooks met en voor u kunnen werken.

Hoe zij organisaties zoals de uwe nu al helpen. En hoe zij u kunnen helpen de belangrijkste uitdagingen waar u voor staat te overwinnen.
 

¹ Getest door een onafhankelijk extern laboratorium volgens IEC 60529, hoofdstukken 13.4, 13.6.2, 14.2.5 en 14.3.
Retail

Een nieuwe manier van retail

Veelzijdige oplossingen voor elke toepassing in uw winkels. 

De robuuste Toughpad-tablets en POS-werkstations (point-of-sale) van Panasonic zijn veel veelzijdiger dan u van standaard consumentenapparatuur zou verwachten. Doordat ze in elke omgeving uitstekende prestaties leveren – in de winkel, maar ook in eetgelegenheden, buiten en in magazijnen – vormen ze het perfecte instrument voor alle detailhandelstoepassingen.

Zij helpen retailers om hun klanten via alle kanalen te bedienen, en dit onderscheidt succesvolle bedrijven van de rest. Zelfs vooraleer uw klanten uw winkel of bedrijf binnenstappen, kunnen ze via een geïntegreerde reeks interacties en touchpoints de fysieke wereld van uw bedrijf combineren met het digitale online gebeuren.

 • Panasonic zorgt ervoor dat retail managers en hun personeel betrouwbare en op maat gemaakte apparaten hebben met goed zichtbare schermen, die ideaal zijn voor het opnemen van bestellingen in bijvoorbeeld restaurantketens of fastfoodrestaurants.
 • Via Toughpad-tablets hebben medewerkers toegang tot realtime informatie, zodat ze klanten diepgaande productinformatie kunnen geven en de upsell-mogelijkheden bij het POS optimaal kunnen benutten.
 • Toughpad-tablets hebben een robuust design. Ze zijn stevig, maar licht in gewicht, en mobiel voor gebruik in winkels en magazijnen.
 • Dankzij de lange batterijduur, geïntegreerde streepjescodelezers en een volledig Windows-besturingssysteem, kunnen retailers meerdere toepassingen beheren vanaf één apparaat.
 • Met gespecialiseerde dockingoplossingen kunnen de Toughpad-tablets gemakkelijk in de wagen worden ingebouwd en onderweg worden gebruikt, of worden ingezet als POS-werkstations.
 • De POS-werkstations van Panasonic voldoen aan de eisen van de huidige markt en helpen retailers bij hun dagelijkse taken. Ze zijn compatibel met verschillende Microsoft Windows-besturingssystemen en hebben een alles-in-één, flexibel en modulair ontwerp voor retailzaken, fastfoodrestaurants en horeca. 

 

Toughbook en Toughpad in retail

Fastfoodrestaurants en restaurantketens

Fastfoodrestaurants en restaurantketens

In omgevingen en situaties waar snelheid en efficiëntie van belang zijn, zorgen onze retailoplossingen voor een soepele en flexibele afhandeling.

Row call to action
Supermarkten

Supermarkten

In een omgeving waar klantenservice belangrijk is, ondersteunt Panasonic-technologie een groot aantal taken en processen.

Row call to action
Winkels

Winkels

De tablets en mobiele POS-oplossingen zorgen voor een optimale service via meerdere kanalen en verkooppunten.     

Row call to action
Horeca

Horeca

Geef uw klanten met onze technologieën ervaringen die van elk bezoek aan uw winkel een unieke belevenis maken.

Row call to action
¹ Getest door een extern nationaal, onafhankelijk laboratorium met inachtname van IEC 60529 Secties 13.4, 13.6.2, 14.2.5 en 14.3
Vorkheftrucks

Computers speciaal voor uw vorkheftrucks

Vorkheftrucks spelen een essentiële rol bij magazijnbeheer. Hoe groot uw machinepark ook is, de computers die u kiest voor montage op uw vorkheftrucks vormen een cruciale investering voor efficiënt bedrijfsmanagement.

De voordelen van geautomatiseerde vorkheftrucks zijn talloos. Taken kunnen efficiënter worden uitgevoerd omdat bestuurders doorlopend toegang hebben tot nauwkeurige en realtime informatie uit het centrale beheersysteem terwijl ze artikelen verzamelen of afleveren, voorraad beheren of bedrijfsmiddelen volgen en registreren.

Maar wat zijn de belangrijkste criteria bij het kiezen van computers voor uw machinepark en welke oplossingen zijn de beste voor uw bedrijf en de toekomst van uw bedrijf?

Hieronder vindt u enkele vragen die u uzelf zou moeten stellen:

Are you looking for a fixed computer or a flexible mobile device that can move between vehicles?

Bent u op zoek naar een boordcomputer of een flexibel mobiel apparaat dat op verschillende voertuigen kan worden gebruikt?

Row call to action
Supermarkets

Kiest u voor een consumentenapparaat of heeft u iets robuusters nodig?

Row call to action
Retail stores

Welk apparaat past het beste bij u?

Row call to action
Hospitality

Bent u op zoek naar een standaardoplossing of heeft u iets nodig dat speciaal is afgestemd op uw behoeften?

Row call to action

 

 

Industrie

Blijf de concurrentie een stap voor met onze baanbrekende digitale tools 

Bij Panasonic werken we nauw samen met productiebedrijven, zodat we echt inzicht krijgen in de uitdagingen waarmee zij te maken hebt

Tegenwoordig willen klanten alles: de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs, en speciale functionaliteiten op maat binnen een zo kort mogelijke levertijd.

Om de concurrentie voor te blijven moeten fabrikanten zo efficiënt mogelijk produceren, met zo min mogelijk uitvaltijd. En tegelijkertijd de productkwaliteit in stand houden.

Daarom is het digitaliseren van taken via machine-to-machine communicatie nu belangrijker dan ooit.

77% van de fabrikanten die tablets aanschaften, boekte productiviteitsverbeteringen *

* Op basis van gegevens uit “Tablets and the European Productivity Revolution, 2014”.

Hierbij is het kiezen van de juiste mobiele computeroplossing cruciaal.

De robuuste Toughbook notebooks en Toughpad tablets van Panasonic zijn het perfecte antwoord bij deze toepassingen:

Productielijnen

Onderhoud, reparatie en revisie (MRO, Maintenance, Repair and Overhaul)

Stockbeheer

Hier vindt u cruciale informatie om beslissingen te nemen om uw bedrijf op lange termijn soepeler en efficiënter te laten draaien.

Hier vindt u cruciale informatie om beslissingen te nemen om uw bedrijf op lange termijn soepeler en efficiënter te laten draaien.

Why go digital?

Waarom productie digitaliseren?

Row call to action
Supermarkets

Kiest u een consumentenapparaat of iets robuusters?

Row call to action
Retail stores

Welk apparaat past het beste bij u?

Row call to action
Hospitality

Zoekt u een standaardoplossing of iets op maat van uw behoeften?

Row call to action

 

 

Ingenieurs en Technici

Verandert de manier waarop technici en ingenieurs werken

Ingenieurs en technici hebben maar al te vaak te maken met onherbergzame, uitdagende omgevingen. Vooral zij hebben nood aan toegang tot gegevens, tekeningen en documentatie in deze moeilijke omstandigheden.

In deze omstandigheden zijn Toughbooks, uitgerust met Intel® Core™ i5 vPro™ processor, in hun element.

Dankzij connectiviteit van wereldklasse, prestatie, draagbaarheid en ongeëvenaarde duurzaamheid staan zij professionals in uw sector toe om veel meer te bereiken in het veld dan ooit tevoren. De papiermolen wordt overbodig gemaakt. Het weer – dit kan regen of sneeuw zijn, maar ook felle zon – hindert het werk niet en veroorzaakt geen onnodig oponthoud. En het is niet langer nodig om verschillende apparaten of toestellen bij te hebben.

Toughbooks helpen industriële bedrijven om hun ingenieurs en technici productiever, efficiënter en winstgevender te maken.

Graag laten wij u nu zien hoe Toughbooks met u en voor u kunnen werken.

Hoe zij organisaties zoals de uwe helpen. En hoe zij u kunnen helpen de belangrijkste uitdagingen waar u voor staat te overwinnen.

¹ Getest door een onafhankelijk extern laboratorium volgens IEC 60529, hoofdstukken 13.4, 13.6.2, 14.2.5 en 14.3.
Logistiek


De handheld barcodescanner.

Een kleine krachtpatser.

 

Van uw magazijn tot in de woonkamer van uw eindklanten: Efficiënt scannen van barcodes is nog nooit zo belangrijk geweest in de logistieke sector. Of het nu gaat om een bedrijf als Tobler in Zwitserland, Westfalen in Nederland, Baeko in Duitsland of Hertfordshire NHS in het Verenigd Koninkrijk.

Maar toenemende werkdruk en slecht ontworpen apparaten vertragen de scansnelheid, verhogen het risico op arbeidsletsels en kosten werkgevers handenvol geld.

Maar wist u dat productinnovaties zoals een unieke gekantelde barcodescanner aan de achterkant – het scannen makkelijker, sneller en comfortabeler kunnen maken dan ooit tevoren?

Productinnovaties, zoals een gekantelde barcodescanner en een zeer nauwkeurige pen, kunnen de productiviteit bij het scannen met wel 12% verhogen.

Met 30 jaar ervaring in de logistieke sector kent Panasonic als geen ander uw uitdagingen. Onze logistieke expertise draagt bij tot het stroomlijnen van processen, meer nauwkeurigheid, snellere levertijden, ononderbroken scannen, meer efficiëntie en return on investment bij logistieke bedrijven over de hele wereld.

De productiviteit stijgt. De vermoeidheid neemt af.

Ontdek het nieuwe scannen.

Ook iets voor u?

 

4 van de 5 grootste pakketdiensten in Japan gebruiken handheld apparaten van Panasonic.

Hieronder vindt u enkele vragen die u uzelf zou moeten stellen:

Why go digital?

De scanproductiviteit verbeteren en RSI verminderen

Row call to action
Supermarkets

Moet u een consumentenapparaat kiezen of iets robuusters?

Row call to action
Retail stores

Welk apparaat past het beste bij u?

Row call to action
Hospitality

Bent u op zoek naar een standaardoplossing of hebt u iets nodig dat speciaal is afgestemd op uw behoeften?

Row call to action

 

Nooddiensten

Verandert de manier waarop hulpdiensten werken

De operationele procedure voor hulpdiensten is letterlijk een kwestie van leven of dood. Efficiënt en effectief optreden op de plaats van een ongeluk kan het verschil maken tussen een goede of slechte afloop.

Veel organisaties in de noodhulpdienst-sector rekenen op Toughbooks, uitgerust met Intel® Core™ i5 vPro™ processor, als hun geprefereerd mobiel gereedschap.

Waarom? Omdat Toughbooks blijven werken in omstandigheden en situaties waar andere apparaten gewoonweg falen. Hun connectiviteit zorgt er immers voor dat professionals op het terrein rechtstreeks toegang hebben tot gegevens, toepassingen en ondersteuningsteams op kantoor. En omdat Toughbooks meerdere functionaliteiten kunnen vervullen in de meest mobiele en betrouwbare form factors besparen zij een hoop tijd, moeite en kosten.

Graag laten wij u zien hoe Toughbooks met u en voor u kunnen werken.

Ontdek hoe Toughbooks organisaties zoals de uwe ondersteunen. En hoe zij u kunnen helpen de belangrijkste uitdagingen waar u voor staat te overwinnen.

¹ Getest door een onafhankelijk extern laboratorium volgens IEC 60529, hoofdstukken 13.4, 13.6.2, 14.2.5 en 14.3.
Nutsbedrijven

Toughbook – het gereedschap voor nutsbedrijven 

Al jaren werkt Panasonic Toughbook samen met gerenommeerde nutsbedrijven en kennen wij de uitdagingen die u en uw medewerkers hebben.

Zo kunnen wij u de juiste mobiele apparatuur leveren die afgestemd is op uw noden.

Meer dan ooit hebben uw technici behoefte aan:

 • Real-time toegang tot digitale informatie – hoe afgelegen de locatie ook is
 • Onbetwistbare veiligheidsgaranties
 • Apparaten die doen wat ze beloven, ongeacht de omstandigheden
 • Connectiviteit waarop ze kunnen vertrouwen – ook onderweg
 • Een lange batterijduur voor lange of meerdere shifts na elkaar en de mogelijkheid om batterijen zelf te vervangen

Kortom, wat zij nodig hebben is ongeëvenaarde betrouwbaarheid, naadloze flexibiliteit en compromisloze prestaties.

En dat is precies wat Toughbook en Toughpad apparaten bieden.

 

Goed nieuws voor nutsbedrijven, een van de sectoren met de hoogste reparatiecijfers. Uit recent onderzoek van IDC bleek namelijk dat ongeveer 15% van alle ondervraagden uit de nutssector aangaf dat hun gebruikers van tablets, notebooks en handhelds in de afgelopen 12 maanden met reparatie te maken hadden gehad vanwege fysieke schade.

 

Daarom dragen onze duurzame apparaten en ondersteunende diensten bij tot een ongekende verbetering van de efficiëntie voor nutsbedrijven. 

Kortere responstijd

Lagere uitvaltijd 

Hogere reparatiekwaliteit

Eersteklas klantenservice

Kostenbesparingen

Hogere rendabiliteit 

Consumer vs. rugged – which is really<br>cheaper in the medium-term?

Consument vs. robuust – wat is op de middellange termijn echt voordeliger?

Row call to action
Supermarkets

Neem uw kantoor mee onderweg met Connected Vehicle

Row call to action
Retail stores

Welk apparaat past het beste bij u?

Row call to action
Hospitality

Bent u op zoek naar een standaardoplossing of hebt u iets nodig dat speciaal is afgestemd op uw behoeften? 

Row call to action

 

Publieke sector

Verandert de manier waarop publieke dienstverleners werken

Professionals in de publieke dienstverlening hebben te maken met allerlei uitdagende omgevingen. Voor heel wat beroepen in de publieke dienstverlening is de toegang tot gegevens en toepassingen echter cruciaal, ook in omgevingen waar dit voorheen niet mogelijk was.

In deze omgevingen is een Toughbook, uitgerust met Intel® Core™ i5 vPro™ processor, in zijn element.

Dankzij de opmerkelijke connectiviteit, prestaties, draagbaarheid en ongeëvenaarde duurzaamheid zorgen zij ervoor dat publieke dienstverleners op het terrein effciënter en productiever werken dan vroeger. De papiermolen wordt overbodig gemaak. Het weer – dit kan regen of sneeuw zijn, maar ook felle zon – hindert het werk niet en veroorzaakt geen onnodig oponthoud. Bovendien zorgt de Toughbook dankzij zijn multi-inzetbaarheid ervoor dat het niet meer nodig is om meerdere apparaten bij te hebben.

Op die manier helpen Toughbooks organisaties in de publieke sector productiever, efficiënter en winstgevender te worden.

Graag tonen wij u nu hoe Toughbooks met u en voor u kunnen werken.

Ontdek hoe zij organisaties zoals de uwe ondersteunen. En hoe zij u kunnen helpen de belangrijkste uitdagingen waar u voor staat te overwinnen

¹ Getest door een onafhankelijk extern laboratorium volgens IEC 60529, hoofdstukken 13.4, 13.6.2, 14.2.5 en 14.3
Security
Telecommunicatie

Verandert de manier waarop telecom werkt

De telecommunicatie-industrie en uitdagende omgevingen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor veel functies is de toegang tot gegevens en toepassingen cruciaal waarbij een perfecte beveiliging in eendert welke situatie vereist is.

In deze omstandigheden is een Toughbook, uitgerust met Intel® Core™ i5 vPro™ processor, in zijn element.

Dankzij de opmerkelijke connectiviteit, prestaties, draagbaarheid en ongeëvenaarde duurzaamheid zorgen zij ervoor dat professionals in de telecommunicatie-industrie meer dan ooit kunnen bereiken op het terrein. De papiermolen wordt overbodig gemaakt. Het weer – dit kan regen of sneeuw zijn, maar ook felle zon – hindert de voortgang niet en veroorzaakt geen onnodig oponthoud. Ook is het niet langer nodig om verschillende apparaten of toestellen bij te hebben.
 

Toughbooks helpen telecombedrijven eenvoudigweg om productiever, efficiënter en winstgevender te worden.

Graag tonen wij u hoe Toughbooks met u en voor u kunnen werken.

Hoe zij andere organisaties helpen die vergelijkbaar zijn met de uwe. En hoe zij u kunnen helpen de belangrijkste uitdagingen waar u voor staat te overwinnen.

¹ Getest door een onafhankelijk extern laboratorium volgens IEC 60529, hoofdstukken 13.4, 13.6.2, 14.2.5 en 14.3.
Transport

Nieuwe werkmethodes in de sector weg- en spoorvervoer

Er zijn niet veel bedrijfstakken die grotere uitdagingen bieden op het gebied van mobiel werken in de open lucht, dan de sector weg- en spoorvervoer.

En er zijn weinig of geen merken mobiele elektronica die Toughbook, met zijn Intel® Core™ i5 vPro™ processor, evenaren voor werk onder zulke omstandigheden.

Met superieure aansluitmogelijkheden, prestaties, draagbaarheid en ongeëvenaarde duurzaamheid biedt deze apparatuur professionele medewerkers in de transportsector meer mogelijkheden in de buitenlucht dan ooit tevoren. Papierwerk wordt overbodig. Weersomstandigheden – regen, sneeuw of felle zon – hebben geen nadelige invloed op het werk. Het is niet langer nodig om meerdere apparaten tegelijk te gebruiken en storingen in het netwerk komen veel minder vaak voor.

We willen u graag laten zien wat onze Toughbooks voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Hoe ze nu al door andere organisaties in uw sector worden gebruikt. En hoe ze u kunnen helpen bij de dagelijkse uitdagingen.

¹ Getest door een extern nationaal, onafhankelijk laboratorium met inachtname van IEC 60529 Secties 13.4, 13.6.2, 14.2.5 en 14.3
Zorgsector

Technologieën voor de gezondheidszorg in de 21e eeuw 

Betere zorg aan lagere kosten 

Al decennia lang werkt Panasonic Toughbook nauw samen met de publieke en private gezondheidszorg, dus we kennen de unieke uitdagingen waar uw zorgprofessionals te maken krijgen.

Voor uw zorgmedewerkers is het nu belangrijker dan ooit tevoren om snel op potentiële problemen te reageren, beveiligde toegang te krijgen tot patiëntendossiers en ter plaatse zo snel en efficiënt mogelijk gegevens in te kunnen voeren.

Digitalisering is de oplossing.

Minder tijd verliezen aan papierwerk en meer tijd kunt besteden aan de relatie met uw klanten en patiënten. 

Minder levensbedreigende fouten dankzij correcte gegevensinvoer en snellere reactietijden.

Digitalisering leidt tot een betere zorg voor uw patiënten. 

 

 

Waarom digitaal?

 • Veilig en in realtime toegang tot essentiële patiëntgegevens
 • Alle resultaten, verslagen en bijgewerkte patiëntendossiers direct in uw centrale systeem invoeren
 • Kritieke gegevens van ongevallen op de meest afgelegen plekken onmiddellijk versturen of ontvangen
 • Minder doorverwijzingen naar specialisten voor digitale 3D-beeldvorming
 • Verbinden met andere apparaten, zoals EKG, ECG en bloeddrukmachines
 • De foutmarge bij gegevensinvoer terugbrengen die mogelijk levens kan kosten
 • Medicijnen, patiënten en apparatuur volgen en traceren
 • Reistijd en -kosten verminderen
 • Apparatuur, medicatie en hulpmiddelen op efficiëntere wijze bestellen
 • Vertrouwelijke informatie van de patiënt beschermen
 • Papierloos werken

Het ene mobiele apparaat is het andere niet

Om optimale zorg te kunnen verlenen hebben uw mobiele medewerkers de juiste digitale tools nodig.

Ze hebben behoefte aan betrouwbaarheid, flexibiliteit en krachtige prestaties.​

Ze hebben behoefte aan:

 • Directe toegang tot digitale informatie, hoe afgelegen de locatie ook is
 • Veiligheids- en beveiligingsgaranties waar ze op kunnen rekenen
 • Apparatuur die bestand is tegen desinfectiemiddelen
 • Betrouwbare apparaten die keer op keer krachtige prestaties leveren, ongeacht het weer of het tijdstip
 • Connectiviteit waarop ze kunnen vertrouwen, ook onderweg
 • Lange batterijduur voor lange of meerdere shifts

En dat is precies wat Toughbook en Toughpad bieden.

 

Lage TCO: betere eindresultaten 

De Panasonic Toughbook- en Toughpad-apparaten zorgen voor uitzonderlijk lage foutpercentages, waardoor uw TCO zo laag mogelijk blijft. Tel daar de gespecialiseerde features en een uitgebreide ProTect-garantie bij op, waaronder een aanvullende schadeverzekering, en de uiteindelijke gebruikskosten kunnen nog meer worden verlaagd.

Test onze online TCO-calculator om zelf te ontdekken hoeveel u op de lange termijn kunt besparen door in robuuste apparaten te investeren.

 

Contacteer ons

Spreek vandaag nog met een medewerker van Panasonic en ontdek hoe de robuuste Toughbook- en Toughpad-apparaten uw zorginstelling kunnen helpen bij het verlagen van de kosten, het verhogen van de efficiëntie, het verbeteren van de klantenservice en uiteindelijk het redden van meer levens.