Panasonic veiligheidswaarschuwing

Panasonic Corporation vaardigt een veiligheidswaarschuwing uit met betrekking tot de Toughbook CF-AX-serie, CF-SX-serie en CF-C2-serie.

Wij werken op dit moment aan de ontwikkeling van software die direct kan worden gedownload op de laptop pc. Deze software diagnosticeert en controleert de status van de batterij om het risico van een spontane ontbranding te beperken. Deze software zal eind mei worden geleverd.

Let op: wij zullen de batterijen in de bovengenoemde modellen niet vervangen. Totdat deze software beschikbaar is, verzoeken wij u om als voorlopige maatregel de functie voor oplaadcontrole in te schakelen om het risico op incidenten te verminderen.

De functie voor oplaadcontrole beperkt de oplaadcapaciteit tot 80% zodat toenames van de interne druk worden voorkomen en het risico dat zich een ongeval voordoet wordt verminderd. Dit is vergelijkbaar met de energiebesparingsmodus / instellingsmodus voor hoge temperaturen op personal computers (pc's). Door deze oplaadcontrole zal de werkingsduur van de batterij 80% zijn van wat het daarvoor was.

Controleer in de onderstaande lijst of de veiligheidswaarschuwing geldt voor uw apparaat. Als uw apparaat in de onderstaande lijst is opgenomen, moeten wij u helaas verzoeken de functie voor oplaadcontrole zo spoedig mogelijk in te schakelen.

APPARATEN WAAROP DEZE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING VAN TOEPASSING IS:

Laptop - pc model

  • CF-AX2 / AX3-serie
  • CF-C2-serie
  • CF-SX-serie

ALS U EEN VAN DE LAPTOP PC'S HEEFT WAAROP DEZE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING VAN TOEPASSING IS, DIENT U ONMIDDELLIJK DE VOLGENDE STAPPEN TE NEMEN:

Type actie:

Stap 1:

Verminder het risico op ongevallen door de functie voor oplaadcontrole in te schakelen totdat de software voor batterijdiagnose/ -controle beschikbaar is.

Stap 2:

Zodra de software voor batterijdiagnose/ -controle eind mei is voltooid, zullen wij u begeleiden door het download- en installatieproces.

Als u een Panasonic CF-AX-serie, CF-SX-serie en/of CF-C2-serie heeft aangeschaft in het Europees Economisch Gebied (EEG), vragen wij u direct contact met ons op te nemen zodat u de nieuwe functie voor oplaadcontrole kunt ontvangen. U kunt op de volgende manier contact met ons opnemen:

E-mail: toughbookbattery.helpdesk@eu.panasonic.com

Lees de onderstaande instructies om te bepalen of deze veiligheidswaarschuwing geldt voor uw laptop pc.

Wij bieden u onze welgemeende excuses aan voor de veroorzaakte overlast. Panasonic streeft ernaar producten van de hoogst mogelijke kwaliteit met uitstekende klantenservice te bieden.

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.

HOE KUNT U DE DESBETREFFENDE MODELLEN IDENTIFICEREN

Controleer het model van uw computer (zie het onderstaande diagram)